Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
111
Cevap
18514
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Carlinkit, Andream vs MMI Kutusu - Kablosuz CarPlay ve Android Auto *****ANA KONU***** (6. sayfa)
D
3 yıl
Er

Arabanın kendi bluetooth ile bağlantısı kestiğimde otomatik çalmama sorunu ortadan kalktı. Bağlantı sorun olmuyor. Araç bluetoothunu kullan seçeneğini ayarlardan kapattığımda da telefon konuşması problemi ortadan kalktı. Sadece konuşma sırasında ses yankı yapıyor maalesef. Teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar f33 aracımda fıstık gibi id6 vardı tam ekran carplay her şey dahil. Borusana girdi araç gönüllü geri çağırma vardı mahvetmişler id5'e dönmüş ne önerirsiniz kendim yapmaya çalışsam mı yoksa istanbulda uygun fiyata halledebilecek yer var mı? Şu san bluetooth üzerinden müzik dinlerken şarkı ismi bile göstermiyor.



M
3 yıl
Teğmen

Bu mesaj silinebilir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlisnlc -- 17 Ağustos 2021; 9:11:57 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

H
2 yıl
Binbaşı

Arkadaslar merhaba 2017 model 5 serisi g30 da uyumlu bir cihaz var midir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Teğmen

android auto kablosuz bağlamak için hangi cihazı almalıyız veya herhangi bir ayarı var mı? corolla 2020 araç. bluetooth ile bağlanınca telefonda android auto hazır kullanmak için kabloyu bağlayın yazıyor....



W
geçen yıl
Yarbay

2016 f20 Lci için İstanbulda takabilecek anlayan bir yer önerebilir misiniz arkadaşlar? Anadolu yakası tercihim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
geçen yıl
Yüzbaşı

Türkiye'de MMI kutusunu satan yer var mıdır ? Aliexpresste 230 dolar civarına var ancak malum 150 euro üstü gümrük vergi işlemleri vs. sıkıntı olabilir



J
geçen yıl
Çavuş

Merhaba. Carlinkit i aracıma almak istiyorum ama alanların bazıları telefon görüşmelerinde sesin geç geldiğini ve gittiğini söylemişler böyle bir problemi var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
12 ay
Binbaşı

Samsung S9+ telefonum var.
Android 10 yüklü.

Bu şekilde CarlinKit 4.0 cihazını kullanabilir miyim ?



M
6 ay
Yarbay

Arkadaşlar iphone x cihazımı kablosuz apple carplay'e bağlıyken cihaz aşırı ısınıyor. Pil sağlığım 95'te sadece google maps ve spotify açık ve cihaz yanıyor resmen. Yazılımı ios 14.6 da kalmıştı 16.7 ye yükselteyim mi diye düşündüm ama bu sefer de cihaz kasar diye bilemedim.



B
2 ay
Teğmen

Merhabalar, Tiguan 2023 life aracımda Apple CarPlay var ancak kablolu olarak çalışıyor. Kablosuz hale getirmek için Amazon’dan Carlinkit benzeri bir cihaz alarak kablosuz hale getirdim. Ancak cihaz biraz geç tepki veriyor. Örneğin birisi aradığı zaman konuşurken sesim karşıya geç iletiliyor. Doğal olarak konuşma çekilmez bir hal alıyor.

Acaba bunun çözümü için ne yapılabilir? Cihazın içerisindeki Wi-Fi alıcı anteni değiştirmek sorunu çözer mi acaba? Değiştirilebilir bir şey mi bu anten?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 ay
Binbaşı

Bişey yapamazsınız, iyisini almanız gerekli. Carlinkit ya da Ottocast'ten şaşmayın




Bu mesajda bahsedilenler: @batu78
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.