Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
17951
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Türk kahvesi makinesi tavsiye (2. sayfa)
Y
3 yıl
Teğmen

Vestel Sade 910 varken başka makineye bakmaya gerek yok. Bol köpüklü gerçek türk kahvesi pişiriyor. Ben hep ağır pişirme modunda pişiriyorum. O zaman birebir közde türk kahvesi tadı alıyom. 4 fincan kapasitesi de yeterli. Aşırı kalabalık olduğumuzda bile iki turda hemencecik herkese yetecek kadar kahve çıkıyo. Mutfağa girmeyen misafirlerim kahveyi benim pişirdiğimi sanıyor



T
3 yıl
Yarbay

Kesinlikle memnun kalacaksın hocam. Şimdiden hayırlı olsun bol köpüklü kahveler. Türk kahvesi zevki bir başka oluyor.. :)




Bu mesajda bahsedilenler: @oldpassword
D
3 yıl
Yarbay

Biz kalabalık ve misafiri bol olan bir aile olduğumuz için 10 fincan kapasiteli Arzum Okka Grandio Duo aldım, kahvenin tadı müthiş, cihaz biraz pahalı ama bizim gibi kahve severler için gerçekten tavsiyemdir.



B
2 yıl
Er

İkili kahve makinesi öneririm. Özellikle Karaca hatır mod 5in1 modeli ile hem Türk kahvesi, hem filtre kahve, hem sıcak çikolata yapılabiliyor. 





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birbilenn -- 4 Nisan 2022; 18:17:20 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.