Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
418
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modem Önerisi
P
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba ben modemimi yenilemek istiyorum hali hazırda elimde TTNET Hiper Hızlı Modem olarak geçen TP-Link TD-W9970 var. Açıkçası kablolu bağlantı hızı 60 mbps lerde iken wi fi hızı'nın 5-6 mbps arasında gezmesi beni yeni bir modem arayışına götürdü. Eski Modemimden daha iyi bir modem olmasını istiyorum. Fiyat bütçem 500-600TL'yi geçmemesi şeklinde. Önerileriniz var mı ben 2 modem buldum ama çok bir bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum.

Bulduklarım:

TP-Link Archer VR400 https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr400-1200mbps-gigabit-vdsl-adsl2-modem-router-dual-band-ewan-vpn-ebeveyn-kontrolu-usb-port-beamforming-teknolojisi-tether-mobil-uygulama-destegi-p-HBV0000024HUX?magaza=Selfin&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc

TP-Link Archer C1200https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c1200-ac-1200-mbps-kablosuz-dual-band-gigabit-access-point-ve-router-pm-HB000007GQYF



P
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Güncel



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Teğmen

Benzer bir konuda bir mesaj atmıştım. Buraya da aynı iletimi kopyalıyorum. Belki bir fikir olur sizin açınızdan.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144408292


Edit;

Şuan ki mevcut (n16) modeminden, hat stabilizasyonu ve bağlantı kararlılığı hakkında memnunsan hiç değiştirmeni önermem.İleri bir zamanda Fiber yada Kablonet tarzı bir altyapıya denk gelirsen boşuna masraf etmiş olabilirsin yeni bir DSL modem alarak.

Bunun yerine, yalnızca Wireless için başka bir çözümler arayabilirsin.
Ev ortamına göre ister yalnızca 1 access point, geniş ve uzunlamasına veyahut katlı bir ortam ise; MESH sistemlerine göz atabilirsin.
Asus'un da, Tp-link'in hazır mesh sistemleri bulunmakta. Keenetic'te bu konuda çok başarılı ve sorunsuz.
Benim ev ortamında kullanmayı tercih ettiğim ürünler Keenetic marka olduğu için tecrübeyle sabit.

Biri Ultra diğeri Viva olmak üzere her ikisinin de tüm Ethernet portları kullanılır halde dolu ve Wifi MESH sistemi sorunsuz-sıkıntısız, çoluk-çocuk memnun halde kullanmaktayız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4RLB0RO -- 8 Temmuz 2020; 20:16:51 >

A
4 yıl
Çavuş

İyi bir modem istiyorsan ASUS DSL-AC56U modeli öneririm. uzun yıllar sorun yaşamadan kullanırsın.
https://www.hepsiburada.com/asus-dsl-ac56u-dualband-torrent-bulut-dlna-4g-vpn-adsl-vdsl-fiber-modem-router-p-BD804727



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.