Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1023
Cevap
59842
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (54. sayfa)
F
2 ay
Yarbay

Olabildiğince el çevirisi ile oynamaya çalışıyorum. Yoksa direk İngilizce oynarım. En son Robocop'un iki ayrı yamasını denedim, birbirinden kötüydü Translate Çeviri olarak.

@Zebercet ,

Makine Çeviri grubunun yamaları ilginç. RDR yamasını bir şekilde ele geçirip yayımlamışlardı. Aynı şekilde AC Valhalla yaması da öyle bence. Başka yamalarını denemedim, Horizon için baktım fakat yamaları yokmuş.




Bu mesajda bahsedilenler: @Zebercet , @Dürüstİnsan
J
2 ay
Yarbay

Valla helal olsun kutluyorum sizi :) ng+ başarımları için save dosyası var internette



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
F
2 ay
Yarbay

İki gündür sinnerclownceviri'nin yaması ile oyunu oynuyorum. Vasatın üstünde bir çeviri ama beklediğimden iyi. En büyük sorun özel isimlerinin bazı noktalarda hatalı çevrilmiş olması, bir de sen/siz ayrımının oldukça karışması. En merak ettiğim kısım olan not çevirileri ise başarılı sayılır.



F
geçen ay
Yarbay

Ana oyunu bitirdim. Unuttuğum ve kaçırdığım bayağı nokta çıktı. Lore ve arka plan hikayesine tekrar hayran kaldım. Daha önce oyun için yorumlarımı aşağıdaki mesajımda paylaşmıştım. Hikayesini sevenler için

Wayward Pines dizisinin ilk sezonunu öneririm.
Artık ikinci oyuna hazırım.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145137043



V
6 gün
Onbaşı

Güzel bir oyun. Burada ayrıca teşekkür edilmesi gereken "sinnerclown". Oyundan gerçekten keyif almak için (benim gibi yabancı dil bilmeyenler için) tam bir can simidi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.