Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
5323
Cevap
922516
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: >>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< (267. sayfa)
V
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Eski özel mesajlarımı kontrol ettim de iki sene evvel epey bir konuşmuşuz özellikle müzik setleri hakkında ama hala bir sonuç çıkmamış anlaşılan. Yani şu durumda müzik dinlemek için bir müzik seti alımından vaz mı geçildi? Yani ona göre ayrı ayrı bileşenlerden oluşan bir hifi sistem önerisi yapacağım ama yok hala müzik seti aranıyorsa 20-50 bine gerek yok tabi. Çok daha uygun bir rakama set alınabilir ama tabi hifi bileşenlerinden oluşan bir sistemin kazancı çok daha farklı olacaktır... Ama konu fiyat/performans ise o zaman hifi bileşenleri ciddi anlamda üzeceği için yine müzik seti tarafına bakmakta fayda var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AMC
A
geçen ay
Yarbay

Hocam mecbur vazgeçmek zorunda kalıyorum 2.el ilanlara pek güvenemiyorum ürün nasıl cıkar eder sağlam gelirmi filan açıkcası nakit para pek barındırmadığım için problem oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @venom800
V
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

O halde bu iş giriş düzeyinde Hifi bileşenleri ile çözülecek anladığım üzere . Ben özel mesaj üzerinden gideyim ki müzik setleri ile ilgili olan bu konu farklı cihazlardan bahsettiğimiz bir bölüme dönüşmesin 👍🏼



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @AMC
C
2 hafta
Binbaşı

Sony müzik setleri geçmişimizde yeri olan özel aletler

20 yıl önceki odamın fotoğrafını paylaşıyorum

Sony LBT N 555AV müzik setim. Bu cihazın özelliği; bass çıkışları sub bass olarak hoparlöre frontlardan ayrı olarak farklı kabloyla giriyordu.
Kendi hoparlörünün frontları yerine jbl control cm62 hoparlörler bağlamıştım. Kendi hoparlörlerinin arkasındaki sub'lar ve ayrıca kendim büyük bir mdf kasa yaptırdığım Pioneer tsw 302 woofer bağlıydı.
Müzik seti o kadar kuvvetliydi ki, koca subwooferi bile zorluyordu.




< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 8 Nisan 2024; 17:58:53 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.