Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
914
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Konu açtıktan sonra editleme yetkisini kaldırın artık.
C
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Adam açıyor konuyu cevabı alıp gidiyor veya cevabı kendi buluyor "silinebilir" yazıp soruya "." koyup bırakıp gidiyor. Ortaya çöp kalıyor. Bence konu açtıktan sonra editleme yetkisi kaldırılsın bu bölümde.



T
4 yıl
Yarbay

Üzgünüm seni anlıyorum da, bu pire yüzünden yorgan yatak yakmaya benzedi.

Bazen gönderdikten sonra önemli yazım hatası, bilgi hatası fark ediyoruz, edit'liyoruz.

Hem diyelim ki biri gönderisiyle işi bittikten sonra edit'leyip gönderiyi temizledi, Google ve Yandex'te gönderi URL'sini arattırdığında cache'de günlerce bazen haftalarca orjinal gönderi ve gelen yorumlar görünüyor, oradan kopyalayarak konu altına ekleyebilirsiniz. Bunu ben birkaç konu için yaptım, adı neydi unuttum, Agora'ydı galiba, Agora OS geliştirdim diyen bi konu vardı, onu editlemişti, Yandex'ten orjinal gönderiyi cekip konu altına ekledim :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Er

Vondere katılıyorum bu pire için yorgan yakmaktan başka birşey olmaz.

Bu eylemi yapan üyeler ceza yerse sorun çözülmüş olur da yönetimin benle uğraşmaktan başka işi yok ki öyle konulara ceza versin.Geçen covid-19 makalesi yazdım ona da troll değip silmişler üstüne de sınırsız ban.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay

Hatayı şurada yapıyorsun: iletişim için sadece forum kullanıyorsun. Bi söz vardır: 500 yumurtayı 1 sepete koyma. Veya finansçıların portföy çeşitliği diye birşey vardır. Tüm yatırımı sadece altın değil, bir kısmı gümüşe yap veya tüm yatırımı sadece bir sektörden büyüklere yapma, değişik sektörlerden bir startup olacak şekilde yap. Bunların konumuzdaki karşılığı,500 yumurtanın 100'ünü Riot gibi güvenli merkezi sunucu sistemli yerlere koy, değişik sektörlerden yatırım olarak Tox platformunu incele ve startup yatırımı olarak Windows bilgisayarına qTox kur. Bi tarafta zarar etsen digerinde kâr edersin. Sen tüm birikimini bir tek hisse, bir tek emtia, bir tek birime gömüyorsun ve sonuçlarını herkes görüyor, bi sen göremedin hala.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @GE90 Turbofan Jet Fadıl
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.