Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
310
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? .
M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Sarı lacivertli yöneticilerin listesine, eski hocaları Aykut Kocaman da girdi. Boşta olan tecrübeli hoca, teklif gelmesi halinde yeniden Fenerbahçe'ye dönmeye olumlu yaklaşıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Konyaspor'dan ayrılan teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye döneceği iddiasına yanıt verdi.

"ŞİMDİLİK ÖYLE BİR ŞEY YOK"
Geçen akşam Zorlu Center'da görüntülenen Kocaman, "Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacağınız konuşuluyor, doğru mu?" sorusu üzerine "Arkadaşlar, şimdilik öyle bir şey yok" dedi.

ŞU AN BOŞTA
2 dönem sarı-lacivertli takımı çalıştıran deneyimli teknik adam, 1 Süper Ligi şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi yarı finali başarılarını yakalamıştı. Bu sezona İttifak Holding Konyaspor'da başlayan Aykut Kocaman, başarısız sonuçların ardından takımdan ayrıldı ve şu anda kulüpsüz durumda bulunuyor.



O
4 yıl
Yüzbaşı

İstersek küme düşelim bu adam gelmesin.Fb taraftarıyla onun ruhu asla eşleşmiyor.



C
4 yıl
Yüzbaşı

Rıdvan Dilmen'in çabası üzerine Şubat sonu Mart başı görüşmeler yapıldı, Aykut Kocaman bu yönetim kurulu değişmediği sürece gelmek istemediğini belirtti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Teğmen

ondan sonraki sezon da tekrar ersun yanal gelsin..



A
4 yıl
Yüzbaşı

bu sene de başarısız oluruz..

olay belli, takım başarı için değil adeta başarısızlık için yönetilir hale gelmiş gibi. tutmaz bu maya. gfb'liler tırnak yememek için çekirdek yemeye başlamış olabilir mi?



Y
4 yıl
Yarbay

Bu adam gelip şampiyon olacagimiza, küme düşelim daha iyi. Geleceğinden değilde, millet sinir olup konuma mesaj yazsin diye açılmış bir başlık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.