Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
733
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bi türlü çıkamayan imacçik.
S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Geçen sene mart gibi imac almaya karar verdim, sonra macrumors sitelerinde yeni imac'in yenilenmiş tasarımı ile geleceği dedikoduları dönmeye başladı bende heyecanla wwdc 2019'u beklemeye başladım. Günler geçti countdownlar'a bakıldı, heyecanlanıldı sonra büyük gün geldi çattı. Sonuç? Pırasa. Yeni mac tanıtılmadı. Hadi dedik yaz sonu belki bişeyler olur, oda olmadı. E bu kadar beklemişken wwdc 2020 de kesin tanıtılır artık düşüncesiyle başladık beklemeye, sürekli goggle'da ''new imac 2020 aramaları''ın ardı arkası kesilmedi ve büyük gün geldi çattı . Oturduk pc nin başına hazırladık kredi kartlarını başladık izlemeye. Sonuç ? Yine pırasa. bir de üstüne üstlük yeni apple silicondan bahsettiler, hadiiiii eskisi alırım artık sokarım böyle aşkın ızdırabına dediğim noktada elim kolum bağlandı. Sizce yeni taktırdığım porselen dişlerimi biraz daha sıkayayım yoksa, yoksa imac'i alıp geçeyim mi yada *okarım apple'na deyip hayatıma apple düşmanı olarak mı devam edeyim?



2
4 yıl
Yüzbaşı

Arm işlemcili İmac hemen çıkmayacak.. 2 ihtimal var ya 2022 gibi arm işlemcili yeni seri üretilecek.... diğer ihtimalde mevcut a1419 kasaya son kez intel 10. Nesil işlemcileri kullanarak 2020-2021 de bir seri daha çıkaracak... bence Hangisi ilk ihtimal



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Çavuş

Çıksın, aradan 2 sene geçmeden arm işlemcili iMac lere geçiş yapmam. Acelem yok :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.