Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
515
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Yeni Başlayanlara Tavsiyeler
0
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese iyi forumlar,

B1-B2 seviyesinde ingilizcem var ve YDS'ye girmeyi düşünüyorum ancak kitaplar ve taktikler konusunda yeterli bilgiye sahip değilim. Hedefim 80 üstü puan alabilmek, bu puana ulaşabilmek için neler yapmalıyım, nelere yoğunlaşmalıyım, hangi kitaplardan çalışmalıyım gibi hususlarda tüm tavsiyelere açığım.



O
4 yıl
Binbaşı

Bende benzer bir durumdayım, ağustostaki yds'ye girmeyi düşünüyorum, hedef 80 - 85. Internetteki yds ile ilgili her şeyi okuyun hocam az çok fikir verir. Gerekirse kitap alabilirsiniz.



P
4 yıl
Er

Hocam ben bugün kitap sipariş verdim. Modadil yayınlarının 30'lu föy şeklinde konu anlatımı var o hoşuma gitti youtubeda inceleme videosunu izledim beğendim. Üstüne yine aynı yayının 4 lü modüler soru bankasını sipariş ettim tamamı çözümlü. Bir de Akındil'e ait vocabulary kitabı sipariş ettim. Şimdilik bu şekilde. Herhangi bir online kurs tarzı şeyleri pek beğenmedim hem de pahalı geldi yani kitaplarla uğraşmak daha mantıklı bence.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.