Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
233
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türkçe Spiker projem için ekibe üye aranıyor
B
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle bu resmi veya bir gelir karşılığı yapılacak bir iş değil tamamen kişisel zevklerden Pes serisini oynayanlar (hâla oynayanlar) bilir Türkçe spiker desteği 2016'da kesildi takip edenler bilir Hasan mustan youtube'a başladıktan sonra sesegel kanalıyla tamamen turkcespiker siteyi dahi saldı forumlarında hayaletler geziyor resmen
şimdi oyun dosyalarını açmayı düzenlemeyi ses ayarlarını anca kavrayabildim aslında 3 yıldır yapmak istiyorum hiç vakit ayıramamıştım virüs sebebiyle tam olarak olmasa da günde 2-3 saat vakit ayırabilecek duruma geldim şimdi lazım olan arkadaşlarda aradığım özellik :
ilk olarak çakal olmayacak aynı şekilde kendine müslüman'da zira amacımız bu yapacağımız modu paylaşmak 5-10 hadi toplasan 20 kişiyle özel özeliye oynamak değil.
bıkmayacak usanmayacak biri. (PES'in veritabanı büyük her bir takım ve oyuncu ismini not etmek lazım birde cümleleri ve derbi girişlerini)
bilgisayarı olması gerekiyor(mobilden girenler için belirttim)
herhangi bir iletişim adresi lazım: insta-discord-skype-gmail uygundur isteyen
az düzeyde ingilizce yeterli (duyduğu kelimeyi anlayacak kadar olsun yeter ingilizce bir kelimeyi türkçe düşünecek kadar olmasına gerek yok england anladıysa ingland olarak algılasa yeter)
bilgisayarında minimum 5gb boş alan flaş'da olabilir çalışacağı alan yeterli.

Dürüst olmalıyım bir spiker ve bir yorumcum var hali hazırda saydığım özelliklerden de anlaşılacağı üzere ekibe projeye 1 hızlandırma ve iş bölümü kolaylığı açısından
2-3 kişilik tabiri caizse klavye ameleliği yapacak eleman lazım örnek veriyorum : (SES Id:0001 , Takım:Barcelona) şeklinde veya (SES Id:0001 ,oyuncu:Messi).
yukarıdaki şartları karşılayan ve kabul edenler iletişime geçsin

dipnot: umarım yeterince açık ve dürüst olmuştur ha bu arada sesine ve mikrofonuna gerçekten güvenen olup da ben spiker veya ben yorumcu olabilirim diyen var ise yine aynı şekilde iletişime geçsin bir maç gameplayi verilecek ve test edilecektir neticede ses , sesten üstündür :d belli olmaz ama bu amaçla gelenlere genelde bakılmayacaktır
dipnot2: Uğraştırıcı bir iş gibi geldi mi kulağa bilmem ama günde 2-3 saat ile birkaç haftalık iş



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.