Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
416
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Safepal s1 hardware wallet
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Sıfır
S
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 Safepal s1 hardware wallet
Bu cüzdandan ben kendim kullanıyorum. içeriği görebilmeniz için kendi cüzdanımın resimlerini yükleyeceğim.

ilanda satışı olan arkadaşımın açılmamış kutu olan cüzdanıdır. onun üzerinde koruma etiketleri falan yırtılmamış ,açılmamış kutu.

Garantisi yok şeklinde işaretledim ama cihazı ilk aktif ettiğinizde cep telefonları gibi aktivasyon tarihini yazıyor üzerine.Firma tarafından 1 yıl garantili olması lazım yani.

Genel olarak bahsetmem gerekirse benim çok memnun olduğum air gap şeklinde çalışan offline bir cüzdan. onayları qr kod üretip telefon kamerasıyla okutarak veriyosunuz. Desteklediği coinler bence çok iyi. Ben çok memnunum şahsen. borsalardan yana kaygılarınız var ve coinlerinizi offline cüzdanda tutmak istiyorsanız güzel bir seçenek.

Fotoğraftaki benim cihazım. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.