Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
146
Cevap
40075
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: SYM Fiddle 3 125'i' Nasıldır? i motoru Tecrübe eden varmı ? (8. sayfa)
V
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

selamlar,

öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız uzun zamanlar motor kullanırsın inş.

bu konuyu ben açtım, bilgi toplamaya ve kullanıcılara ulaşmaya çalıştım, sonra motoru aldım, bir süre kullanıp sattım.

birçok model var, zevkine ve bütçene göre birini tercih et, satarken satmak istediğin rakama göre beklersin yada ertesi gün verirsin gider...

bütçe sorun değilse PCX yada N max, daha uygun dersen fiddle , daha da uygun dersen arora capuccino 125, önerebilirim.

hepsini kullandım ve sattım, hepsi de kendine göre özellikleri ve sorunları olan motorlar, hepsinin de bir kullanıcı piyasası var...

:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @allyjhan
A
3 yıl
Yüzbaşı

Çok teşekkürler uzun ve açıklayıcı cevap için hocam. Duruma göre bakacağım artık. Biraz tricitylere döndüm bu aralar :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @volkan_efe
Z
3 yıl
Onbaşı

Merhaba arkadaslar,

Fiddle 3 için sirtlik taktirmak istiyorum: Tavisyeniz var mi ? Boyle bir urun var mi ? Hiç taktiran oldu mu ?



A
3 yıl
Er

Herkese selamlar bende 2020 fiddle 3 sahibiyim motor tip olarak çok iyi. kalitede çin-japon arası gayet iyi bence fiyat biraz yüksek. Gerçi TR.de ne ucuz ki, fakat farklı olsun paket servis motorlarından ayrılsın diyenler için iyi. Koruma demiri bulamadım bu kötü. Motor 125 cc ye göre baya heybetli ve ağır. 1.70 boydayım ayaklarım yere değmiyor. koltuk çok geniş olduğundan. Boyu 1.65 olanlar, bayanların çoğu ve ilk motor için uygun değil. manevra ve hareket kabiliyeti Spacy, activa125s e göre daha az.



Z
3 yıl
Onbaşı

Geri donus yapayim dedim. Bir sene oldu alali ve 4300 km yaptim çok super bir motor herkese tavsiye ediyorum. Ne titresim ne hiç bir sey, 10 numara gidiyorum her yere, kivrak gerçekten.

En sasirdigim nokta ise, yaklasik 2000 km ye kadar, bir depo ile 150 km gidiyordum, simdi bir depo ile 200/220 km gidiyorum, çok ekonomik.

hERKESE TAVSIYE EDIYORUM, fIDDLE 3 candir gerçekten


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Teğmen

Hocam motoru sıfır mı aldınız? 4300 km boyunca bir arızayla karşılaştınız mı? Karşılaştıysanız yetkili servislerin tutumu nedir ve yedek parça sıkıntısı var mıdır? Çünkü internette görüyorum bazen "Tayvan'dan 3 aydır parça gelmesini bekliyorum" vb. diye. Çünkü bir motor almayı planlıyorum ve günde +150 km yol yapacağım büyük ihtimalle. Japon'a da bütçe yetiremeyince gözüme Fiddle 3 ilişti. Gerçekten dediğiniz gibiyse çok iyi.




Bu mesajda bahsedilenler: @zagor94
Z
3 yıl
Onbaşı

Evet evet, dediklerim dogru. Gozun kapali alabilirsin.
Ben 0 km aldim ve 4300 e geldim hic bir sikinti yasamadim, SYM gerçekten kuçumsememek lazim. Japon altinda fakat çin in çok ustunde.
Teknik servise sadece 1000 km ve 3000 km bakim için gittim, temiz kullandigim icin de motor bana tessekkur ediyor. Yedek parça sikintisi belki olabilir ama net bilgim yok, bu arada eger tedarik de bir sikinti varsa o da su anda bulundugumuz durumdan oldugunu dusunuyorum. Gerçekten gozun kapali alabilirsin çok saglam Fiddle 3



U
2 yıl
Yüzbaşı

slm. hiçbir yerde bulamadığım için buraya yazmak istedim,bu motorun sele yüksekliğini yazabilecek bir arkadaş arıyorum... boy 1.50 haliyle istesemde her motoru rahat kullanamıyorum..sele yüksekliği 75cm. ve daha altta olan bir scooter arıyorum..yamaha delight bu aradığım özelliklere sahip ancak onunda 2013 - 2014 modellerine bile 40.000 tl civarında para istiyorlar..bana istediğim özelliklerde motor tavsiyesi yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



H
2 yıl
Yüzbaşı

Boyu kısa olanlar kullanmasın 1.72 boyla trafikte ayaklarım yere tam basmıyor. Piaggio skipper dan sonra konforu rahat geldi gidonda gayet rahat.Bu motora gp kompozit ön siperlik takıyosun o zaman tam retro touring oluyor. 2022 model için soyluyorum frenler güzel isiklandirmalar guzel benzin kapagi cevir ac cok guzel konforu yerinde ara hizlanmasi cok guzel gerci 50 yi gecemedik daha ama...Arka fren disk..
Eksi yonleri ise aynalar daha ayarlamadim suanda arkayi goremiyorum.Gidon acisi dar.

Titresim ne cok ne az bence ideal.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hann- -- 9 Ekim 2022; 1:4:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
geçen yıl
Yüzbaşı

Arkaya çanta demiri, bagaj, birde ön cam taktırmak şart oldu en yakın zamanda taktırcam bakalım.



G
geçen yıl
Teğmen

Nmax 155 filan bütçeyi zorluyor bende bundan temizinden alayım diyorum genelde herkes memnun sanırım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.