Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
301
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning [PS4 ANA KONU]
V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

-

2012'de çıkan aksiyon rol yapma oyunu Kingdoms of Amalur: Reckoning'in remastered versiyonu geliyor.
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Kaiko, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning'i PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. 18 Ağustos'ta $39.99 fiyattan çıkışını gerçekleştirecek.

Oyunun tanıtım yazısı:

Sevilen rol yapma oyunu geri dönüyor! Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning çok satan romanların yazarı R.A. Salvatore, Spawn'un yaratıcısı Todd McFarlane ve Elder Scrolls IV: Oblivion'ın baş tasarımcısı Ken Rolston'ın imzasını taşıyor. Büyüleyici grafikler ve geliştirilmiş oyun deneyimiyle güncellenen Re-Reckoning, engin bir oyun dünyası içinde heyecanlı ve özelleştirilebilir rol yapma oyunu savaşları sunuyor.

Amalur'un, hayat dolu şehir Rathir'den Dalentarth'ın uçsuz bucaksız topraklarına ve Brigand Hall Caverns'ın amansız zindanlarına kadar uzanan sırlarını keşfedin. Şiddetli bir savaşın parçaladığı bir dünyayı kurtarın ve ölümün pençelerinden geri dönen ilk savaşçı olarak ölümsüzlüğün anahtarlarını elinizde tutun.

- Sayısız beceri, özellik, silah ve zırh parçası kombinasyonları arasından seçim yaparak en şiddetli dövüşler için ideal karakteri oluşturun.
- Çığır açan Destiny sistemi, oynama tarzınıza göre karakter sınıfınızı sürekli olarak geliştirmenize olanak tanıyor.
- Büyük dövüş sahnelerinde düşman akınlarıyla yüzleşirken büyü ve yakın dövüş saldırılarını ustaca harmanlayın, acımasız Fateshift son darbeleriyle düşmanlarınızı ortadan kaldırın.
- Teeth of Naros'tan Legend of Dead Kel ve daha fazlasına kadar, orijinal sürümün tüm indirilebilir ek içerikleriyle Amalur deneyiminizi genişletin.
- Yüzlerce saatlik bir oyun deneyimi sizi bekliyor! Capcanlı şehir Rathir'den Dalentarth'ın engin topraklarına ve Brigand Hall Caverns'ın zindanlarına kadar yolculuk ederek Amalur'un sırlarını keşfedin!
- New York Times'ın çok satanlar listesine giren romanların yazarı R.A. Salvatore'un yarattığı 10.000 yıllık tarihi olan bu evrenin derinliklerini keşfedin.
- Şiddetli bir savaşın parçaladığı bir dünyayı kurtarın ve ölümün pençelerinden geri dönen ilk savaşçı olarak ölümsüzlüğün anahtarlarını elinizde tutun.
- Tek kişilik bir oyunun hak ettiği içerikten çok daha fazlasına sahip olmasıyla övülen engin bir oyun dünyasını keşfedin.
- Siyasi entrikalar, ihtiras, şeytani büyüler, hatta mizah dolu ve her biri esas amacınız için önemli olan sayısız yan görevin keyfini çıkarın.
- Grafik kalitesi geliştirilmiş bir oyun deneyimi.


https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdoms_of_Amalur_ReReckoning_PS4_Xbox_One_ve_PC_icin_Duyuruldu-102056.htm

-

Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2020
Tür: Role-Playing
Dağıtıcı: THQ Nordic
Geliştirici: Kaiko

https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/292111-kingdoms-of-amalur-re-reckoning
https://www.metacritic.com/game/playstation-4/kingdoms-of-amalur-re-reckoning

-

Ekran Görüntüleri:

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Ekim 2021; 18:39:41 >

I
4 yıl
Yarbay

Rpg oynamaya hayatımda bu oyun ile başlamıştım lisedeyken çok iyi oldu platla ak için sabırsızlanıyorum konsolda 😂



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
4 yıl
Yarbay

Kıymeti pek bilinmeyen müthiş bir oyundu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
4 yıl
Yarbay

Güzel haber,tekrardan oynanır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

Oyundan benim aklımda kalan tek şey kombat mekaniği, epey çeşitli silahlar, büyüler vardı. Fakat bir 10-15 saat sonra çok sıkıcı bir hale gelmişti. Yan görevler birbirinin aynısı ve özensizdi. Sonlara doğru baygınlık geçiriyordum, fast travel kullanarak ana görevden ana göreve adeta uçarak gidip oyunu bitirmiştim.



V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning | Choose Your Destiny: Sorcery | PS4

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kasım ayında PS Plus ile bedava verilecek...

-----

https://twitter.com/PlayStation/status/1453746020483993600?s=20



L
2 yıl
Binbaşı

Bir ara alacaktım iyi ki almaktan vazgeçtim. Şimdi plusla oynarım rahat rahat.



V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

PS Plus için indirmeye açıldı...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.