Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
498
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Son yirmi günde Edb-Sos1
P
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

Yirmili günlerdeyiz artık. Herkes deneme üzerine deneme çözüyor bugünlerde. Ben de düzenli bir şekilde dört beş gündür deneme çözmeye çalışıyorum, bir şekilde götürüyoruz. Ama en sıkıntı nokta AYT denemesi çözmek. Özellikle Edb-sos1. Konuları tekrar mı etmek istiyorsunuz deneme çözerek? 10 soruyla tarihi tekrar edemezsiniz, yahut yirmi dört soruyla edebiyatı. Netler nereden kaçıyor ona mı bakmak istiyorsunuz? onun için de yararsız çünkü bir yahut iki soruyla o konuyu ne kadar bildiğinizi tam anlayamazsınız. E o zaman o denemeleri çözmenin manası ne? Zaten kaliteli olan sayılı deneme var edb-sos1 alanında, onların çoğunu çözmüştür birçok kişi.

Açıkçası ben konu anlatımı + ÖABT + Çıkmış Sorular yapacağım Tarih'te. Deneme çözmek yerine Selami Yalçın'dan dinlemek çok daha şey katar diye düşünüyorum. ÖABT kırk soru zaten, Çıkmışlar da 44.

Edebiyatta çıkmış + limit el kitabından tekrarlar.

Bence bu saydıklarım denemeden daha yararlı olur. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizler ne yapacaksınız?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 1 Haziran 2020; 23:13:13 >

H
4 yıl
Er

Hocam edb-sos1 konusunda görüşlerinize katılıyorum. Çünkü mesela tarihte nereden soracaklari belli olmuyor bazen ince ayrıntı bile soruluyor ki denemeyle tarihi tekrar etmek imkansiz o yüzden baştan hızlı bir tekrar atmak gibi planlarım var. Yüksek ihtimalle ben de selamı hocadan atarım daha iyisini görmedim. Edebiyatta da limit el kitabı ve bastan tekrara dün başladım şimdi siirdeyim günde iki ünite hızlı hızlı gitmeyi planlıyorum hepsinin de sorularını altın anahtarı sona saklamistim ondan çözüyorum. Ha deneme çözmüyor muyum onu da çözüyorum onda da edb eserleri falan not ediyorum o kadar



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

-
4 yıl
Onbaşı

Edebiyatı 3 gün sonra bitiriyorum Rüştü hocayla. Sınava kadar 2-3 kere tekrar etmeyi düşünüyorum video ve limit el kitabıyla. Üstüne limit deneme atacağım. 20-21 civarı olur umarım.Tarih için kampüsün tekrar videosunu 3-4 kere izleyeceğim. Çok bir beklentim yok tarihten 5-6 olsa yeter



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
4 yıl
Er

Hocam ayt için kampüsün videolarının çok genel olduğunu düşünüyorum pek bir şey katmaz kanımca



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @-Shepard-
-
4 yıl
Onbaşı

Tarih için 5-6 hedefliyorum hocam. Sizce ok tarih dinlenir mi kalan zamanda? Üç aşağı beş yukarı 4-5 geliyor netler. 6-7 olduğu olmuştu özdebir gibi sınavlarda ama kolaydı sanırsam onlar. En mantıklı hareket ne olur sizce?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hukukunturevi
B
4 yıl
Er

Benim fikrim edebiyat için deneme + tekrar videoları.
Tarih için deneme + Selami Yalçın tekrar videoları.
Coğrafya deneme + video .

Okuyarak tekrar yapmak beni muazzam sıkıyor 1 sayfaya 15 dakkam filan gidiyor . Bilmiyorum başka da böyle olan var mıdır ..

Bu sebeple deneme + video tercihim.

Zaten edb/sos1 +30 dan sonra şans işi diye düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.