Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
52
Cevap
839
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: PlayStation 5 Sunumu Ertelendi (3. sayfa)
R
4 yıl
Yarbay

Bİ tarih verip erteleselerdi bari 1-2 hafta falan herkes uzun süredir bekliyo gazı aldılar şimdi Amerikadaki olaylardan dolayı erteliyoruz tabi pazarın büyük payı orda Türkiye yansa yine ertelemezlerdi yıl bitmek üzere konsol yok oyun yok ne boktan bi yıl bu.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

bence bir sorun var gibi görünüyor. Dikkat ettiniz mi bilmem devamlı PS5 deki oyunları göstereceğiz lafı dönüyordu. Yani konsoldan bahsetmiyorlardı. Sanki konsol ile ilgili bir sorun var gibi geliyor bana.. İnşallah yoktur. Ama normal olanı şimdiye kadar göstermeleri idi.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
4 yıl
Yüzbaşı

Cümle çok önemli :"...şimdilik kenara çekilip daha önemli seslerin duyulmasını istiyoruz." Dostlar, romalılar, bu ırkçılık sorunu sadece amerikanın sorunu değil, sadece batının sorunu da değil, 2020 yılına geldiğimiz halde devam eden, tüm dünyanın sorunu. Her toplumun kendi içinde, şapkayı önüne koyup düşünmesi, şu yaşananlardan pay çıkarması lazım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayselcuk -- 2 Haziran 2020; 11:22:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

Bence iyi oldu ertelenmesi:)



B
4 yıl
Yarbay

Abi duyarlı olduklarından değil Amerika pazarını kaybeden ve etkili çıkış yapamayan yarışta 1-0 geride başlar. Amerikada kimse sunumu takmayacaktı ve gündemde az kalacaktı. Şimdi hem duyarlı oldular hem gündemde kaldılar hem de sunum çıkınca yine gündem olacaklar win-win yani.



R
4 yıl
Binbaşı

Bence gpu ya ayar çekiyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
4 yıl
Yarbay

2020 yılında daha ne olacak acaba, bi göktaşı düşmedi



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

-
4 yıl
Binbaşı

Bunca yıldır dünya üzerinde kaç kişi yok yere ayarsız güç kullanımı veya ırkçılık yüzünden hayatından oldu bir tane sunumdan geçtim,bir tane oyunun çıkışını bile bu sebepten ertelediler mi?Geçin bu işleri.Ne konsollar ne oyun sektörü yeni nesile felan hazır değil.İlk yılı bir şekilde geçirseler,salgın yüzünden birçok oyun neslin 2. yılına yetişmeyecek.İmkan olsa konsol çıkışını da erteleyecekler ama Ms gereksiz yere bastırıyor.Bir yıl daha mevcut donanımlarla devam edilse ne olur sanki,hayat memat meselesi mi yeni donanım çıkması?



K
4 yıl
Yüzbaşı

Ne bu şimdi suyunu cikardilar insanlari meraklandirmak bukadar nedir ne cikarlari var.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

Zaten pek niyetleri yoktu,protestolar bahane oldu.Artık seneye çalışıp oyunlarını gösterirler :D



B
4 yıl
Yarbay

Erteleme için bahane arayan daha iki gün önce sunum tarihini açıklayıp birde üstüne tv reklamı verip iki gün içinde böyle bir karara varmaz.Bence oyuncu olarak siz birşeyler için bahane arıyorsunuz....



B
4 yıl
Yarbay

Yarında fabrikada sıkıntı olur yine ertelenir.Şansızlık yakalarını bırakmadı gitti.Sıkıldık.



F
4 yıl
Yarbay

Yok ben hocam 2 gun kala cpu ayar mi cekilir. Amerikadaki mevzular sebebiyle simdi bosu bosuna tepki cekmek istemiyor adamlar. Aslinda biraz kedi gotunu gormus yara sanmis olayi gibi bisey:))



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Rapsody_izmir
S
4 yıl
Teğmen

Tanrı umarım bize bu amerikanın batışını gösterir siyahilere olan şeyler yıllardır var polis heryerde fasisttir amerika olsun almanya olsun farketmiyor eline silah verdin mi güçü verdin mi herkesi öldürür devlet adına türkiye de de oluyor kimse konuşmuyor ama biri polisi öldürünce herkes bağırmaya başlıyor ne iki yüzlü bir ülkemiz var

ertelemeleri olayları ön göremediklerindendir kaç gündür bu olaylar patlak veriyor sen ses çıkarmıyorsun son 2 gn kala iptal ediyorsun saçma sapan iş yapıyorlar sony içerisindeki ceo ve yönetim kadroların değişmesi şart bu kafayla böyle saçmalıklar bitmez



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

Helal olsun. Başka söze gerek yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.