Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
49
Cevap
3924
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Kamu bankalarından ikinci el araçların da dahil olduğu yeni taşıt kredisi paketi (3. sayfa)
S
4 yıl
Yarbay

o durumda olana lafım yok hocam, benim kastettiğim arkada bi garantisi/birikmişi olmadan çok uzun vadeli yüksek meblağ kredi asılanlara. zaten imkanı olan zorda kalsada birikmişinden ödemesini yapar geçer, niye yeni aldığı arabayı yedieminde çürütsün.

sizin gibi bende iki sene önce dolar birikimim ile 65bin liralık bi araç almıştım, 45bin peşin + 20bin kredi (6 aylık kısa vadeli)
kredi tamamlayıcı unsur olmalı - az faizli kısa vadeli tutulmalı (devletin istediğinin tam tersi aslında)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @turkay23
S
4 yıl
Yarbay

zaten zamlanmış araç fiyatları üzerine birde kredi faizimi?, yok ben almiyim kalsin hocam

zaten düşük faiz farkını bayiler en az 5-6bin civarında haziran zammı ile kapattılar. bayilere yaradı vatandaşa yine bişey yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 2 Haziran 2020; 12:20:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Deníz
T
4 yıl
Yarbay

Kredi haberleri duyulur duyulmaz ev ve araba fiyatlarını yükseltti uyanık çakal zihniyetli insanlar. 94 model honda civic aracımla yola devam ediyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
4 yıl
Yarbay

Yapılan zamlar geri alınacak ya da!!!

https://forum.donanimhaber.com/yapilan-zamlar-geri-alinacak-ya-da--143817109


Televizyon altyazı geçti, takip edelim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 2 Haziran 2020; 15:12:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Yüzbaşı

beyler bankaların sitesinde ben göremedim bunu ikinci el araç kredi hesaplama şeysi falan var mı ya hangi araçlar dahil bu kredi kampanyasına



D
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Faiz oranı çok yüksek, ama bizim insanımız para biriktirmeyi bilmediği için, krediyi çekip borç öder anca
kardeşim istediğin kadar para biriktir böyle enflasyon olduğu sürece hiçbir şey sahibi olamazsın kredi çekmek her türlü daha mantıklı

bak ben dört senedir para biriktiriyorum o dönem 20 bin lira kredi çekip 40 bine almadığım araç 90 bin lira oldu yine alamıyorum



Y
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Spider_hip

Valla otokoç sağolsun, geçen ay otokoç'un 0 faiz ile 20 bin kredi vermesi sayesinde ilk aracımı alabildim. 0 faiz gerçekten iyi oldu. Hem de en azından km'si düşürülmüş, değişeni gizlenmiz, boyası saklanmış derdi yok. Güvenilir firma en azından. Diğer avantajı da tüm bakımlarının yetkili serviste orjinal parçalar ile yapılmış olması. Yok arabayı modladılar mı, yok 10 bin yerine 20 binde bir mi filtre değiştirdiler derdi yok.
Otokoc ile güven aynı cümlede dostum sıfır araç satıp arkasında durmayan firmaların bayrak tasiyanidir otokoc. Biraz forumda araştırırsan boyası solan Fiestaya kullanıcı hatası demislikleri bile var. Şanzıman sorunlarını saymıyorum...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar ilk kez araç alacağım noter işlerine falan çok vakıf değilim. Şimdi ben ikinci el araç kredisi ile araç almak istiyorum, Vakıfbankın şartlarına baktım başvuru için noter satış sözleşmesi istiyor. Ben krediyi çekmeden yani parasını ödemeden araç sahibi neden satış sözleşmesi yapsın anlayamadım o kısmı pek cahilliğime verin süreç tam olarak nasıl işliyor aydınlatabilir misiniz beni.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
4 yıl
Yarbay

Bu işi kotaramazlarsa sonrasını düşünemiyorum. Bunun yükünü alt ve orta gelir grubu fena çeker. Uzun vadeli ucuz krediyi gelir düzeyi iyi olanlar kaçırmaz. Tamam yerli araçlara kredi indirimi güzel de; çoğu kimse ithal veya yerli 2. El aracını daha kolay ve iyi fiyata satma imkanı bulup gider ithal araç alır. Hatta ithal araçların üretimi artınca TR için daha iyi fırsatlar sunabilirler. (Daha uygun krediler veya indirimler gibi) Temmuz Ağustos elde ki aracı satıp iyi bir ithal araç almak için bekleyelim bakalım. 😁



D
4 yıl
Yüzbaşı

Şimdi örnek veriyorum 250.000 lik araç alsak bu aracın 150.000 i için bu krediye başvurabiliyormuyuz yoksa aracın total değeri mi maksimum 150.000 TL olmalı açıkçası bu noktayı merak ediyorum.



D
4 yıl
Yüzbaşı

Yok mu cevap verebilecek olan arkadaşlar ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.