Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
760
Tıklama
0
Öne Çıkarma
9 yaşındaki kızım için bisiklet arıyorum?
Y
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

16 jantı kullanıyor, 20 janttin küçük olduğunu söylediği için daha büyük bir bisiklet arıyorum, fiyat aralığı 1000tl civarı (kendi parasıyla alacakmış). Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
4 yıl
Binbaşı

Ben de alacağım ve bütçem 1000 tl den az o fiyatlara hep karşıma ümit bisikletin 24” colorado modeli çıkıyor. 26 inc buyuk bisiklet alıyor olsam daha pahalı bir model alırdım brlki ama Cocuk icin yeterli bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Yüzbaşı

Ümit mi Salcano mu arkadaşlar?



P
4 yıl
Çavuş

Tüm bisiklet dostlarına merhaba;

Arkadaşlar ne olursa olsun, bisiklet bütçeniz doğrultusunda en iyisi olsun.Çocuğa yeter düşüncesi çok yanlış.

Gelişim aşamasındaki kas ve kemik yapısını kalitesiz ürünler olumsuz etkiler ve sakatlanmaya, ileri dönük kalıtsal sorunlara yol açar.

Örnek vermek gerekir ise bu basit sistemler özellikle çocuk bisikletlerinde daha kötü çalışmakta. Aynı kalite ucuz bir yetişkin bisikleti fren yaparken basınç alanı fazla olduğu ve parçaların büyüklüğünden dolayı daha kolay sıkılıyor, tabi bizim kas ve eklemlerimizin kuvveti bu işi daha kolay hale getiriyor. Çocuk bisikletinde parçalar ufak kuvvet ve destek yeri az, çocuğun kasları, eklemleri gelişmemiş sonuç facia.

Bir yakınımın kızı bisiklet sürerken frenlere basamadığı için ( basıp gücü yetmediği için)duvara çarparak kolunu kırdı.
Allah korusun bu bir araba olabilirdi. Benim kızımda kullandığım bisiklet 1000TL nin üstünde frenlere gerekli kuvveti vererek rahat durduruyor.Frenleri ve diğer parçaları ayarlarken bisiklet ayar tutuyor.Basit sistemler hem ayar tutmuyor hem ayar imkanı vermiyor, ayrıca biraz iyisini aldığınızda yedek parça ve teknik servis hizmeti daha yaygın ve iyi oluyor.

Arkadaşlar kendimiz için ucuzuna kaçalım, hatta almayalım. Ama çocuklarımızın sağlı ve güvenliği için paradan kısmayalım sonra milyarlar versek geri alamayacağımız sonuçlar çıkıyor.



P
4 yıl
Çavuş

C
4 yıl
Er

Merhaba bisiklet sevelerler;
Aradığınız bisikletler hakkında yardımcı olmak isteriz. Herhangi bir sorunuz varsa bile sorabilirsiniz.
Sitemizden bisiklet modellerine bakabilirsiniz. Çetin Bisiklet Toptan bisiklet Yedek Parça Satıcısıdır. Tüm Türkiye'deki bisikletcilere ve bisiklet kullanıcılarına en iyi fiyatları sunar.
Sitemizin linkini bırakıyorum:https://www.cetinbisiklet.com/
Sorularınız için: bilgi@cetinbisiklet.com
Umarım yardımcı olabiliriz. Şimdiden mutlu pedallar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.