Yazıklar olsun!!! Bu ülkedeki insanları bu kadar mı aptal olarak görüyorsunuz? Örnek veriyorum. Piyasada zaten 150 olan bir parfüme 300 yazıp sonra üstünü çizip normal fiyatı olan 150'yi %50 indirimliymiş gibi göstermeye çalışmışlar. Bu tür yola başvuran bir yerden bedava da olsa bir şey almam zaten. Alacak olanlar düşünsün!
Morhipoya sipariş verirsin sonra bir ara gönderirler. 15 Mayısta sipariş verdim hala hazırlayıp gönderemediler. 12 günde bir çift ayakkabı nasıl hazırlanıp gönderilemez ey yetkili arkadaş??
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Örnek veriyorum. Piyasada zaten 150 olan bir parfüme 300 yazıp sonra üstünü çizip normal fiyatı olan 150'yi %50 indirimliymiş gibi göstermeye çalışmışlar. Bu tür yola başvuran bir yerden bedava da olsa bir şey almam zaten.
Alacak olanlar düşünsün!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @paladinho
Bu mesajda bahsedilenler: @Yaziyor