Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
209
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Motorola Razr bu yıl 5G desteğiyle gelebilir
C
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi



Motorola’nın katlanabilir telefonu Razr, efsaneyi canlandırmasıyla bir hayli dikkat çekmiş ve önem verilmişti. Motorola’nın bu yıl amiral gemisi bir akıllı telefon da çıkardığını hesaba katarsak firmanın sahaya dönmek için elinden geleni yaptığını varsayabiliriz. 



Yeni ortaya çıkan bilgiye göre Motorola, Razr model katlanabilir telefonunu bu yıl içerisinde yenileyerek 5G desteği, daha büyük bir pil, daha iyi kameralar ve birkaç farklı iyileştirmeyle piyasaya sürecek. Bilginin kaynağı, Motorola’yı bir süre önce satın almış Lenovo firmasının Güney Afrika Genel Müdürü Thibault Dousson. Kendisi “Reframed Tech” adlı podcastte 18. dakika civarında yeni Razr modelinin Eylül ayı civarında gelebileceğini söyledi.



Yeni Razr hakkında öngörüler, 5G destekli Snapdragon 765 işlemciyi ve 2845mAh kapasiteli bir bataryayı içeriyor. Cihazın şimdiki modelinde 2510mAh kapasiteli bir pil mevcut ve çipset ise Snapdragon 710. Yeni versiyonun kamerasının 48MP çözünürlüklü bir sensör içereceği bekleniyor ve selfie kamerası ise 20MP çözünürlükte olacak. Cihazın depolama alanında yaşayacağı artış da fark edilir düzeyde: 8GB RAM ve 256GB dâhili depolama.



Ayrıca Bkz.Samsung, akıllı telefonlar için yeni güvenlik çipi geliştirdi!



Cihazın fiziksel yapısında, özellikle de oldukça eleştirilen menteşesinde bir değişiklik olacak mı bilinmiyor. Firma çok yüksek ihtimalle eski modeldeki eksikleri tespit edip yenisinde düzeltme yoluna gidecektir.


 Haberi Portalda Gör

P
4 yıl
Binbaşı

Bu daha ilginç bir model.

Videoyu izlemek için tıklayınız




G
4 yıl
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Yaprakdusuyor
E
4 yıl
Yüzbaşı

Buyur gel, yaşa hadi. 3bin TL ile nasıl yaşayacaksın krallar gibi, öğret bize de.

Senin 4562 euro maaşınla 152 KG et alıyorsun orada.
Burada 3bin TL ile alacağın et 50 KG'den az.

Çok biliyorsunuz.





Bu mesajda bahsedilenler: @Yaprakdusuyor
A
4 yıl
Binbaşı

Hocam bunları yemiyoruz, biraz ufak atsan da civ civler aç kalmasa ;)





Bu mesajda bahsedilenler: @Yaprakdusuyor
F
4 yıl
Yüzbaşı

Motorola telefon çıkaracak diye bir başlık görüyorum diyorumki efsane geri dönüyor sonra içeriğe bir bakıyorum diyorumki doğru dürüst bir telefon çıkarsan olmazmı hayaller ve gerçekler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.