Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
433
Tıklama
0
Öne Çıkarma
15w üstü kablolu tıraş makinesi
O
4 yıl
Er
Konu Sahibi

15w üstü kablolu (yani sarjlı olmayan) saç tıraş makinesi önerilerinizi bekliyorum. premier phc 81 15w modeli var ama maalesef piyasada bulunmuyor. olanı da 3 katı fiyata. Moser desen yine fiyatı uçmuş. başka bildiğiniz güçlü ve uygun fiyatlı makine var mı arkadaşlar?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
4 yıl
Er

Gördüğüm kadarıyla berberlerde çoğunlukla şarjlı olanlar kullanılıyor. Şarjlı tercih etmemenizin özel bir sebebi var mı?
Bu aralar ben de tıraş makinesi arayışındayım, o yüzden soruyorum :)



O
4 yıl
Er
Konu Sahibi

şarjlı olanlar genelde 3 -5 w oluyor. sarjsiz olanlar ise 9w dan başlıyor genelde. elimde sarjli var mesela ama çok güçlü değil. araştırmalarıma göre hiç çekme yapmaması ve uzun ömürlü olması açısından direk elektrikle çalışan sarjsiz makineler çok daha iyi ve uygun fiyatlı oluyor. şarjlı makineler batarya eskidikce güçten düşüyor, oyuncak gibi oluyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Er

Anladım, yüksek watt lı cihazalar hem daha ağır (kendi kendini tıraş edecekler için önemli olabilir) ve aynı zamanda daha gürültülü çalışıyorlardır diye tahmin ediyorum. Tabi işin aslını bilmiyorum, çok marka/model var.

Ben amatör ev kullanıcısı olarak optimal çözüm taraftarıyım :) yani; ortalama güçte, hem şarjlı hem kablolu çalışacak, oyuncak gibi değil bu işten para kazanan (berberler) tarafından tercih edilen, ömürlük değil ama beni 3-5 yıl götürecek bir cihaz. Şimdilik forumda çok reklamı yapılan powertec ler bu tanıma uyuyor görünüyor.



Q
2 yıl
Çavuş

Philips oneblade öneririm



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.