Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
2254
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Askerlik tecili bozma (2. sayfa)
K
4 yıl
Yarbay

Bu bende de böyle görünüyor şuan. Kasım aralık ocak aylarını seçmiştim hizmet tercihinden dur bakalım ne olacak.




Bu mesajda bahsedilenler: @Madawc
Z
4 yıl
Onbaşı

Hocam benimde 01/08/2020 hizmet tercihi kısmında başvuru tarihim 13/03/2020 13 geç başvurdum bana ankaradaki şube Ağustos 1 de askersin dedi. Ydk başvurularınıda yaptım. Hayırlısı benden öneri hizmet tercihi açılmayanlar mutlaka gidip yaptırsın yoksa gidemezler bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Aynen hocam katılıyorum yapmayanlar yapsın yazık günah aylar geçiyor bir daha telafisi yok bakalım nasip artık inşallah ağustosta gideriz :)




Bu mesajda bahsedilenler: @zafer3123
S
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Madawc

Tekrar güncelleyince o başvuruyu iptal etme nedenine askerlik görevimi yerine getirmek istiyorumu seçtim ve şu an durum belgesinde sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor ve tarih kısmı da 01.08 olmuş benim sanırım tecil kalkmış oluyor beklicez herhalde bu durumda :)
Benim de benzer bir sıkıntım var. Ağustos'ta askere gitmek istiyorum ancak tecilim 28 Haziran'da bitiyor. Sizle aynı şekilde askerlik hizmet başvurusu yaptım ancak geç kaldım bu saatten sonra tecil bozdurma imkanım yok. Tecilli olduğum halde başvuru yaparak beklesem Ağustos'ta gitme şansım var mı? Siz tam olarak nasıl erteleme durumunu tecil bozdurmadan değiştirebildiniz anlamadım. Başvuru iptal diyip tekrar başvuru yapınca mı tecil otomatik kalktı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ssali
M
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

@zafer3123 @ssali hocam benim tarih 01.08'den 01.11 olmuş tee kasıma atmış inşallah eski haline döner yoksa yandık.. Çoğu kişinin kasıma atmış ağustos yazan herkesi. Şu an gidenlerden de önce böyle olmuştu sonra eski haline dönmüştü dönmezse eğer bekle Allah bekle işimiz zor.. Sizde bi kontrol edin bence durum belgesini tekrar güncellenmiştir.



M
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hayır hocam asal askerlik yazın e devlet sitesinde arama yerine orada hizmet tercihi çıkıcak ona basın. Oradan gerekli adımları doldurun başvur deyin bekleyin o kadar. Ben sadece onu yaptım tecil kalktı mezun/terk erteli yazan yer 1-2 gün sonra sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Shikari
S
4 yıl
Yüzbaşı

Eğer ekstra tecil bozdurmadan bunu yapmak yeterli oluyorsa ne ala gerisi sadece beklemek. Lakin bir de sizin halihazırdaki Ağustos olan tarihi kasıma ötelemeleri benim umudumu iyice azalttı :) Teşekkürler hakkımızda hayırlısı hocam eğer öyle bir durum olursa ben tekrar tecil ettirmeyi deneyeceğim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shikari -- 31 Mayıs 2020; 5:43:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Madawc
M
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ben bir kez tecil ettirdim lisans mezunuydum mayısın 28 inde bitiyordu mayıs biterse ağustosu kaçırıcam diye direk doldurdum celp ve hizmeti başvura tıkladım başvurdum. Sağlık işlemlerini tecil ettirirken yaptığım için tekrar istemiyor herhalde. Bu arada çok fazla kişinin kasıma atmış ama bence büyük bir kısmı geri dönücem ağustos olucak öyle hissediyorum çünkü bu ay yeri belli olan kişilerinde allak bullak sürekli ileri geri oynamıştı oradaki tarihler o yüzden hala umutluyum ben açıkçası ümidini yitirme sen de :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Shikari
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.