Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1041
Tıklama
1
Öne Çıkarma
deleted
O
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

deleted





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overlord_ -- 4 Aralık 2023; 14:58:34 >

O
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Güncelleme

Bölüm 1 artık ada haline geldi. Vereceğim resim adanın son hali olmayacaktır muhtemelen ama büyük ölçüde oyunu bölüm bölüm yayımlayacağımız Haziran'daki erken erişim aşamasına çok yaklaştık. Sonraki bölümler planlandığı üzere anakarada geçecek. Bu erken erişimi bir ön satın alım olarak da düşünebilirsiniz. Örneğin 15-18 TL gibi bir miktar verip oyunun tam sürümü çıktığında oynayabilirsiniz. Destek vererek Türk oyun sektörünün gelişmesine katkıda bulunmuş olursunuz. YouTube kanalını ziyaret ederek ve discord sunucumuza katılarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

M11 Studio Resmi YouTube Kanalı
M11 Studio Resmi Discord Sunucusu
Kreosus
Patreon



< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overlord_ -- 17 Haziran 2020; 16:12:40 >

K
4 yıl
Yarbay

Kolay gelsin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yarbay

Japon teması yerine kendi temamız (osmanlı,selçuklu,orta asya Türkleri vs) olsaydı daha çok ilgi çekerdi bence. Kolay gelsin ilginç duruyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Yüzbaşı

Grafikler çok tatlı olmuş.Hikayeniz de iyiyse iş yapabilir.Türk yapımı oyunların artması sevindirici.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Japon teması yerine kendi temamız (osmanlı,selçuklu,orta asya Türkleri vs) olsaydı daha çok ilgi çekerdi bence. Kolay gelsin ilginç duruyor.
Türk kültürü çok fazla savaş ve göçebelik içerdiği için onu oyuna yansıtması çok zor olabilir. Geliştirici ekibimiz ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum tabii. Sektör ilerledikçe bu tür girişimler de artacaktır. Dediğiniz gibi bir projeye girişmek isteyen olursa Türk oyun sektörü için güzel bir şey olur ancak ufak stüdyoların bu tür bir temayı çok mükemmel bir biçimde işleyebileceğinin mümkün olduğunu sanmıyorum.

Grafikler özellikle stylize yani non-realistic olarak tasarlandı. Genel olarak beğenilmesine sevindik. Hikaye için de dediğimiz gibi Muhterem çok uğraşıyor. Küçük bir ekip olarak imkanlar doğrultusunda en iyi oyuncu deneyimini sunmaya çalışıyorlar. Şu anda yenilenen karakterlerin animasyonlarıyla ilgileniliyor.



O
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Oyunun ilk oynanış fragmanı:


https://www.youtube.com/watch?v=Y3fa69RUaBM



A
4 yıl
Er

Güzele benziyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Güncelleme


Ronin artık Steam'de yer alıyor ancak erken erişime girme tarihimiz Ağustos ayı içerisinde. Yani şu noktalarda oyunla ilgilenen varsa istek listesine ekleyebilir. İstek listesine ekleyenlerin sayısı bizim için oldukça önemli bir istatistik, eğer alma düşünceniz varsa sizden ricam istek listenize eklemenizdir.

Pre-alpha aşamasına göre oldukça yol kat ettik. Menümüzün tasarımından karakter modellerimize kadar çoğu şey değişti. Dövüş sistemi toparlandı. Artık gerekli efektler sayesinde daha düzgün bir hissiyat verebildiğimize inanıyoruz.

Bu ay içerisinde bir demomuz yayımlanacak. Onun için de takipte kalmayı unutmayın.

Önceden de belirttiğimiz gibi erken erişim uzun bir süreç olacak. Gelecek ay oyunu satın alanlar erken erişime sadece Bölüm 1'in dahil olduğunu görecek ancak birkaç ay sonra bu satın alan kullanıcılar bedava güncellemeler ile Bölüm 2'yi de alacak.

Erken erişimin başında oyunu satın almanız size şu şekilde bir fayda sağlayacak: Fiyat her güncelleme ile kaydadeğer bir biçimde artacak, o yüzden ₺18 gibi bir fiyata sunacağımız Ağustos ayı çıkışını kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Bunu ön sipariş gibi düşünerek oyunu oldukça ucuz bir fiyata kütüphanenize ekleyip Ronin'in tam çıkışını bekleyebilirsiniz.

Oyunun çıkışından sonra İngilizce Topluluğumuz Reddit'te yer alacak: https://www.reddit.com/r/RoninTSOBGame/
Oyunun Steam sayfası: Steam
Discord sunucumuz: https://discord.com/invite/DYuP6KG




< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overlord_ -- 19 Temmuz 2020; 13:32:13 >

O
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Demoyu yayımladığımızdan beri uzun zaman geçti ve de birçok şey değişti ve iyileştirildi. Mesela artık üçüncül şahıs kamera açısına geçiş yapabiliyorsunuz. Oyunda iken tek bir tuş ile bu geçişi yapabileceksiniz. Hikaye oldukça zenginleşiyor, bölüm 1'in geçtiği ada bayağı bir genişledi. Ana karakteri kişiselleştirebileceğiniz şapka, maske gibi samuraylara özgü eşyalar eklendi. Arayüz yenileme çalışmaları var vs. Ve en önemlisi dövüş sistemi baştan tasarlandı. Çok daha taktiksel bir tasarıma gidildi. Gelişmeler ile alakalı hazırladığımız gamedev videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Videoyu izlemek için tıklayınız



A
4 yıl
Yarbay

Ellerine saglik iyileştirmeler cok iyi olmuş, zamanla cok daha iyi yere geleceksiniz Şüphe yok :)



A
4 yıl
Yarbay

ne zaman çıkıyor ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.