Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
804
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[SATILDI] APPLE LATE 2016 MACBOOK PRO 15'' GRAY (SWAP CİHAZI 1 YILLIK)
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Cihaz Tipi : #Dizüstü
Kondisyon : #Kullanılmış
T
4 yıl
Er
Konu Sahibi

FORUM DIŞINA SATILDI

Cihazımı Almanya'dan 28 kasım 2016 da aldım. Late 2016 versiyonudur. Cihaz o günün macbook pro donanımları arasından en üst donanımlar ekletilerek alınmıştır.

Harddiski 512GB tır.

2016 yılında 3 ekran kartı seçeneği vardı (radeon 450, 455, 460) , bu en üst model yani Radeon pro 460 with 4GB VRAM

2.7GHz Quad-Core intel Core i7 işlemci



cihaz 2988.74 euroya alınmıştır. Faturayı fotoğrafta görebilirsiniz.



Geçen sene yani 5 Mart 2019 da Zorlu Apple da cihaz komple yenilenmiştir. Cihazda bulunan kronik klavye sorunu sebebiyle APPLE ücretsiz olarak klavyeyi değiştirmiş, klavyeyi değiştirebilmek için ise ekran hariç cihazın tüm kasası değişmiştir. Yani pili, trackpad i, anakartı, kısacası cihazın ekranı hariç geri kalan tüm parçaları yenilenmiştir. Değişim belgesini fotoğraflarda görebilirsiniz.



Kısacası cihaz 1 yıllıktır.

Cihazı aldığım ilk günden beri üzerindeki hardcover plastik ile kullanıyorum. cihazda bırakın çiziği toz bile bulamazsınız. En ufak bir sorunu bulunmamaktadır. İstediğiniz gibi inceleyebilirsiniz. İşlerim dolayısıyla sürekli iş bilgisayarımı kullandığım için çok çok az kullanıyorum artık, bu yüzden de satıyorum. piyasadaki diğer çok uzun süre kullanılmış yıpranmış cihazlarla kıyaslamayınız.

Cihazı sürekli şarjda kullanmama ve çok nadir bataryada kullanmama rağmen cycle count 70 görünüyor. Bunu örneğin batarya %70 e düştüğünde şarja takılsa bile 1 cycle olarak saymasına bağlıyorum. çünkü bataryada kullanmamaya çok özen gösterdim. Her zaman odamdaki masada kullandım.

Her türlü sorunuz için whatsapptan veya buradan ulaşıp mesaj atabilirsiniz.

Not: Ürünün malesef kutusu bulunmamaktadır, Almanya'da yaşadığım dönemde aldım ve gelirken kutusunu getirmedim Türkiye'ye.



PROFİLİMİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ. 10 YILDIR FORUM'DA BİLGİSAYARDAN LAPTOP'A, XBOX, PS4, EKRAN KARTI, ENVAİ ÇEŞİT PC MALZEMESİ ALDIM SATTIM. DAHA ÇOK DA SATTIM. REFERANSLARIMI İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

İSTANBUL DIŞINA HAVALE SONRASI KARGOLAYABİLİRİM, ANCAK TERCİHİM CİHAZI GELİP GÖRÜP İNCELEYİP SATIN ALMANIZ YÖNÜNDE. TELEFON NUMARAMDAN WHATSAPP YOLUYLA ULAŞABİLİRSİNİZ. FORUMDAN DA YAZARSANIZ GÖRÜR CEVAPLARIM.

LOKASYON: İSTANBUL 4. LEVENT. GÜNDÜZLERİ İŞTE OLDUĞUM İÇİN ANCAK AKŞAM MESAİ SONRASI CİHAZI GÖSTEREBİLİRİM.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 3 Haziran 2020; 16:10:15 >

C
4 yıl
Er

hocam forumda sırf kutusu yok diye fiyatı 5 bin lira aşağı çekmeye çalışmazlar umarım :) çok güzel cihaz, iyi satışlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.