Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
743
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Sigaranın zararlarını bilseydik içmezdik (2. sayfa)
G
3 yıl
Yüzbaşı

Hayır, sigara içmeye sebep olan şeyler olmasaydı belki bu kadar çok tüketmezdik.



T
3 yıl
Yarbay

bence doğru olanı şu: "sağlığın ne kadar kıymetli olduğunu öğrenmiş olsaydık, sigarayı içmezdik." dolayısıyla, sigara içenler şimdiki zamanını değil, geleceğin kendisine ne getireceğini düşünür, akıl ederse bu girişiminden vazgeçebilmek için en azından adım atmış olur. başarır demiyorum. başarabilmek için önce kendisine sonra çevresine özveride bulunması gerekecek.



ek: sigara içiyor olmanın kimlere getirisi ve götürüsü olduğunu, sondan başa doğru gelerek değerlendirmek bile fayda sağlar.aynı şey içki için de geçerli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 14 Eylül 2021; 23:30:2 >

M
2 yıl
Binbaşı

Tütünün bozulmaması için kimyasallarla korunduğu ve asıl zararlı olanın bu kimyasalların yanarak ciğerlere gitmesi diye bir bilgi edinmiştim. Tütünün direkt kendisinin (ilaçlama yapılmamış haliyle) kurutulup ciğerlere çekilmesi o kadar da zararlı değilmiş.

Doğru mu bilmiyorum ama böyle bir bilgi edinmiştim ve bana inandırıcı gelmişti.



O
2 yıl
Çavuş

36





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan712 -- 20 Mart 2022; 8:4:39 >

G
2 yıl
Yüzbaşı

İçmiyorum mutluyum.



G
2 yıl
Er

İyi de zaten içen adam da eli boş kaldığı için sıkıntıdan içiyor. Düzenli bir evi, geliri, eşi dostu olan bi insanın günde 2 paket içtiğine rastlamadım. Hep sıkıntıdan içiliyor. Youtube'da verdiği zararların videosunu bile izlemiştim akciğerlere falan. O bile etkilemedi beni. Günde 1.5 paket içiyorum yine.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.