Arkadaşlar geçen sene başlangıç olarak corby cx008 almıştım.ancak kısa uçuş süresi ve hafif olmasından dolayı savrulması beni başka drone arayışına soktu. Uçuş süresi uzun rüzgarda çok fazla savurmayan kamera farketmez olmasada olur amatör amaçlı drone bakıyorum tavsileriniz nelerdir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Mavic mini önerebilirim hafif bir drone fakat iyi bir sisteme ve kuvvetli motorlara sahip ruzgarda savrulur gibi olsa da kendi kendine mevcut konumunu koruyor. Drone alinacaksa dji dan sasmayin derim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmanng09 -- 14 Nisan 2020; 13:41:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >