Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
5688
Cevap
964166
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (285. sayfa)
H
geçen hafta
Teğmen

v15 tetik arızası kronik bir sorun gibi görünüyor. Bizzat başıma geldi ve firma bile 6 marttan beri hala çözüm bulmuş değil. Sadece oyaladılar.
Öte yandan V15 te gövde üstüne olan kauçuk sünger var. Bu aşınıyor. Üretimsel bir hata. Bizde de aşındı. Ancak daha kötüsü bazı kişilerde bu aşınma sebepli vakumlamada azalma oluşmuş. Bizde bu vakum azalması olmadı. Şikayet sitelerinde bu şikayettende birden çok görebilirsiniz.
Üçüncü gördüğüm kronik saydığım arıza ise başlık arızası ama bunda hemen yeni başlık göndererek sorunu çabucak halletmiş dyson.
Bu üç soruna dikkat edin.
Tetik arızası sık çıkıyor ve garanti sonrası dyson'ınız çöp olabilir bu arıza sebebiyle.




Bu mesajda bahsedilenler: @kartal78
A
geçen hafta
Yüzbaşı

Arkadaşlar iyi forumlar herkese . Kullanmakta olduğum dyson v15 absolute çalıştırmaya başladığım da hemen güç kesilmesi oluyor 3 kere bu sorunu tekrarladıkdan sonra çalışmaya devam ediyor . Daha önce başına bu sorun gelmiş olan varmıdır acaba ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
geçen hafta
Yüzbaşı

Daha önce bana olmuştu güç kesilmesi, batarya yerine tam oturmamıştı kontrol ettiğimde. Öncelikle bataryayı çıkarıp tekrar takın ve yerine tam oturduğunu kontrol edin. Düzelmezse filtre temizliği ve detaylı başlık vs. temizliği için youtube.da videolar var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AprilThe1st
A
geçen hafta
Yüzbaşı

Hocam teşekkürler önce yardımınız için . Bütün bunları denedim fakat bi değişiklik göstermedi . Dyson canlı destek de aynı şekilde söyledi ama yine olmadı . Çözebilen varsa başka bakalım :)




Bu mesajda bahsedilenler: @brusher
_
geçen hafta
Çavuş

Merhabalar, V15 hepa da karar kılmıştım; ama sitede düz detec var. Artık bu modelle mi devam edecekler, ona göre bekleyeyim veya alayım. Daha da iyisi hangisi alınmalı?Teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen hafta
Yarbay

İlla mavi renkli hepa filtre olmasının çok bir anlamı yok. Mor olanda çok yakın bir standartta epa filtre çeşididir.

Mor Filtre, 0,3 mikrona kadar parçacıkların %99,99'unu yakalar. Buna toz akarları, polen parçacıkları, küf sporları, deri pulları ve bazı bakterilerin boyutundaki parçacıklar dahildir.

Mavi HEPA ibareli filtre, 0,1 mikrona kadar küçük parçacıkların %99,97'sini yakalar. Evcil hayvan kepeği ve dizel kurumu gibi ultra ince parçacıkları daha da iyi yakalar.

Yani v15 detectdeki mor filtre dyson verisine göre 0.3 mikron ve büyüğü partikülleri %99,99 yakalayarak ISO 25 sınıfı bir epa(verimli hava filtresi) katagorisinde iken;

V15 detect hepadaki mavi filtre 0,1 mikron ve büyüğü partikülleri ISO 35 sınıfı bir hepa(Ultra yüksek verimli filtre) dir.


Yani ikisi de ziyadesiyle tutucu filtreler. Ben hepa olan ile makinenin gücünü az da olsa darlandığını düşünüyorum. O sebeple mor filtre yeterli şeklinde düşüncedeyim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @__HaLiL__
H
geçen hafta
Yüzbaşı






















Dyson V10 c. Animal dikey Süpürgesinde bu şekilde bir sorun ile karşılaştım ne yapabilirim?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ş
geçen hafta
Yüzbaşı

size özgü bir sorun değil. girilen yerin içinde dairesel sünger var. arayı kapatıyor hava sızmıyor öyle bi sorun olmuyor ama hafif sallanıyor, bütün dysonlarda var. olmasaydı daha iyiydi niye böyle üretildiği meçhul




Bu mesajda bahsedilenler: @hastaruhluluciferian
C
3 gün
Yarbay

237 liraya düşmüş ve yorumlarda ışığın gayet yeterli olduğu söyleniyor. Gerek var mı? Kişiden kişiye göre değişir.









https://www.hepsiburada.com/passing-elektrikli-sprge-lazer-iiklari-toz-gstergesi-led-lamba-tozu-iik-altinda-aika-grnr-evrensel-elektrikli-sprge-paralari-yurt-diindan-p-HBCV00005O92AS?ftid=zrpglq6zz3fyo88w&magaza=Passing&url_src=and-product-detail





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 17 Nisan 2024; 11:9:4 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.