Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
85
Cevap
3362
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Bakan açıkladı: “5G’yi bu yıl başlatmayı düşünüyoruz” (5. sayfa)
A
4 yıl
Yarbay

4G'nin hız anlamında son kullanıcıya yetmediği bir uygulama yokki.akıllı telefonlarda şu anki ortalama hızlarda (15-20mbps) 4K streaming bile yapılabiliyor.yapamayan varsa 4G'den değil kapsama zayıflığındandır.5G'de kapsama seviyeleri daha düşük.yani bireysel için 5G getirisi yok.kurumsal uygulamalarda ancak kullanım alanları olacak.



A
4 yıl
Yüzbaşı

Herkes düşünür ama önemli olan icraat!



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
4 yıl
Yarbay

“Bugün her yerde 5G var dediğimiz zaman elinizdeki telefonların hepsini değiştireceksiniz değil mi? Hemen 5G'ye uyumlu telefon alacaksınız."

Kötü bir önerme. Eğer ciddi ciddi ekonomiyi düşünüyor olsalar 5G ihalesini şimdiye kadar yapmış olurlardı. 5G ihalesi yapılmadığından, Samsung mesela amiral gemisi modelleri Galaxy S20 serilerinde 5G destekli ürün getirmedi Türkiye'ye. Ultra modeli standart olarak 5G destekli ama onda da Türkiye'de kapalı. Eğer ihale yapılmış olsa, kullanılacak frekanslar belli olacak ve Türkiye'de kullanılacak frekanslara uyumlu telefonlar getirilecekti. Yani bu yıl alınan telefonda 5G desteği olacaktı ve hizmet devreye girdiğinde akın akın 5G'li telefon almaya koşmayacaktı herkes.



S
4 yıl
Yarbay

Ülkenin çoğu şehrinde daha 4,5G çalışmıyor bile. Önce bunu adam etsinler. Gerçi 4,5G diye de millete 4G'yi itelediler zamanında ya neyse.



H
4 yıl
Yüzbaşı

yeni telefon alınacak diye 5G ye geçmeyen ülkeyiz



~
4 yıl
Yarbay

Özet olarak ithalat artmasın diye 5G’ye kontrollü geçecekmişiz.

Koskoca memleketi ne hale getirdiler. Har vurup harman savurup kasayı boşalttılar, şimdi kasadan çıkacak paranın hesabını yapıyorlar.

Bu hükümete ve millete müstehak.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
4 yıl
Binbaşı

4.5g yi bile 8mbps e sınırlandıranlar 5g de ne hizmeti vereceklermiş..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Onbaşı

bu yıl ölmeden kurtulalım da 4Gye razıyız biz



S
4 yıl
Yarbay

Bu işi ancak Mustafa Varank düzgün yönetir bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.