Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
758
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Yoksulluk Halleri (9): “Günde 16,5 TL ile hayatta kalmaya çalışıyorum”
-
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Videoyu izlemek için tıklayınız

başarılı başka ülkeler nasıl başarmış neden bunca yıldır onlar gibi olamadık diye soruyor allah aşkına 3 sene sonra bu ülke 100 yaşında, bunca sene neden bir avrupa ülkesi ekonomisi gibi olamadık ya neden??



-10 TL'LİK Fabrikalar 1 TL'ye peşkeş çekilirken daha daha vahimi o fabrikalar verilen paranın 20 katına geri alınırken kazık yerken ses çıkarmadık çıkarmadınız..

-Ekonomi...
Yoruma Git
Yorumun Devamı emrehan09 - 4 yıl +10
Halk sandıkta yeterli cevabı veremediği için. Halk bir dönemi bitirdi, 2002'de bir çok siyasetçi siyaset arenasından bir anda silindi. Belki de bu zamana kadar verilen en g...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Cem - 4 yıl +8
S
4 yıl
Yarbay

Ne zaman bu ülkeyi yönetmeye talip olanlar gerisin geriye apartman dairelerine taşınırlar ozaman kimse aç kalmaz.

Emin oldun önümüzde böyle bir dönem olacak.



C
4 yıl
Yarbay

Halk sandıkta yeterli cevabı veremediği için. Halk bir dönemi bitirdi, 2002'de bir çok siyasetçi siyaset arenasından bir anda silindi. Belki de bu zamana kadar verilen en güzel cevaptı, ancak sonrası gelmedi. İş fanatizme döndü, cahil kesim eline telefonu alıp iki satır birşey paylaşınca kendini siyaset yapıyorum sandı. Oysaki eskiden okumuş bilmiş herkes tarafından saygı duyulan insanlar konuşur çevresindeki aydınlatır, cahillerde onları dinlerdi, şimdi cahil cahilliğinin bile farkında değil. Kendinin farkında olmayan bu ülkede neyin iyi yada kötü gittiğinin farkına nasıl varacak, seçimlerinin sonucunu nasıl öngörecek yada görecek.



G
4 yıl
Binbaşı

16.5 tl az para değil 1 gün de karnını cok rahat doyurursun. onu bulamayanlar var. işiniz gücünüz akp ye laf atmak. israyil ajanımısınız anlamadım ki. unutmayın reisinde bir zamanlar tek yüzüğü vardı. rabbim verdikçe verdi. sizde iman edin size de versin.



E
4 yıl
Teğmen

-10 TL'LİK Fabrikalar 1 TL'ye peşkeş çekilirken daha daha vahimi o fabrikalar verilen paranın 20 katına geri alınırken kazık yerken ses çıkarmadık çıkarmadınız..

-Ekonomi bilmeyen için basitçe anlatıcam kredi çekip akrabalardan para toplayıp gidip o paraya işyeri açacağınıza gittiniz araba aldınız havanıza forsunuza baktınız. Bilenler içinse şöyle diyeyim toplanan vergiler çekilen kredilerle gidip 1 TL'lik köprüyü 10 TL ye garanti verip üstüne aynı adama yaptırırsanız bir halta sahip olamazsınız yol yol dediniz bir ülkede yol üretim için önemlidir tüketim için değil yol yaptınız fabrika yapmadınız yabancı arabalara binip benzini ithal edip keyfinize baktınız. iphoneların son modelleriyle caka satarken düşünmediniz bugünleri

-İşleyen tüm fabrikaları üç kuruşa verdiniz açmadığınız gibi bugün alkol bulamıyorsak şeker fabrikaları kapatılmasının payı büyük bugün maske sorunu yaşıyorsanız SEKA'yı kapatmanızın önemi büyüktür.

-LİYAKATSIZLIK EN ÖNEMLİSİ AÇIK ARA EN ÖNEMLİSİ. Gençler fikri ve yeteneği olanların değil belli gençlik kollarından olanların iyi yere atandığını göre göre çürüdü.
SELAM VE DUAYLA EN ÖNEMLİ KURUMLARIN BAŞINA GETİRİLEN VASIFSIZ BADEM BIYIK VE RANGE ROVERLI BACILAR O KURUMLARI YA BATIRDILAR YADA ZARARA UĞRATTILAR. En yakın örnek 300 milyon euroluk dev tohum projesini kepçeyle biçen badem bıyık beyinsiz rektör.

-VE TÜM BUNLARI SAĞLAYAN ŞEY. HİÇ UNUTMADIM UNUTMUCAM DAHA 90 MODEL ŞAHİNİ DAHİ ALAMAYIP 3.KÖPRÜ AÇILIŞINA ELİNDE BELLİ PARTİNİN BAYRAĞIYLA HÜLOĞĞ ÇEKE ÇEKE OTOBÜSLE GİDEN BİR KÖPRÜYLE BİZİ DÜNYANIN KISKANDIĞINI DÜŞÜNEN MALESEF CAHİL ABİLERİM VE KARDEŞLERİM SİZLER TÜM BUNLARI ÖNGÖREMEYEREK KOCA DEVLETİ BUGÜNLERE GETİRDİNİZ. ŞİMDİ BİZİ KISKANAN ADAMLAR TRİLYON DOLARLIK PAKET AÇIKLARKEN BİZ 1 MİLYAR TL İÇİN UGANDANIN DAHİ YAPMADIĞI YARDIM KAMPANYASINI İLAN ETTİK. ŞİMDİ MAKARNA VE SU İLE HÜLOĞ ÇEKE ÇEKE ÖMRÜNÜZÜ GEÇİRİN!

Ayrıca yukarda yazdığım her parti için geçerlidir takım tutar gibi parti tutarsan eninde sonunda olacağı budur. Şuan tüm sıkıntı çeken yurttaşlarımızın hepsinin vebali bu insanlar üzerindedir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.