Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
732
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şahıs şirketi hakkında bilmediklerim için yardım..
B
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, bir şirket kuracağım, fakat hali hazırda 4a'lı bir işte çalışıyorum. Bu benim şirket açmama engel midir acaba? Bir de mobil telefon aksesuarları ile ilgili bir şirket açacağım. Şirket açmanın bana maaliyeti ve nasıl açılması gerektiğinin işleyişi hakkında bilgi verebilen biri varsa çok sevinirim.



B
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Beyler yardımcı olabilecek biri yok mu acaba?



H
4 yıl
Yüzbaşı

Bir Muhasebeci ile görüşün



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

U
4 yıl
Çavuş

Merhabalar 4a' kapsamında işte çalışmanız şirket kurmanıza, şirkete ortak olmanıza vb. durumlara engel teşkil etmez Kişi hem ticari kazanç hem ücret kazancı elde edebilir mümkündür



S
4 yıl
Yüzbaşı

4/A'lı olarak çalışmanız firma kurmanıza engel teşkil etmemektedir. Bir Mali Müşavir olmadan kurmanız çok olası değildir. Bir Mali Müşavir ile anlaştıktan sonra vergi dairesine sizin adınıza açılış verilecek, yoklama memurları açılışınızı yaptıktan sonra ilgili odaya kayıt işlemi gerçekleştirilecektir.



Y
4 yıl
Er

29 YAŞ ALTINDAYSANIZ EĞER GENÇ GİRİŞİMCİ KAPSAMINDA AÇILIŞINIZ YAPILIR. 1 YIL BOYUNCA BAĞKURUNUZ DEVLET TARAFINDAN ÖDENİR. EĞER 29 YAŞ ÜSTÜYSENİZ BAŞKA YERDE SİGORTALI ÇALIŞIYORSANIZ YİNE BAĞKUR ÖDEMESİ ÇIKMAZ. EMEKLİ BİRİNİN ÜSTÜNE AÇARSANIZ BAĞKUR ÖDEMESİ YİNE ÇIKMAZ. AYRICA 3 YIL BOYUNCA HER YIL İÇİN 75.000 TL GELİR VERGİSİ DESTEĞİNDEN FAYDALANIRSINIZ. SORULARINIZLA İLGİLİ BİR MALİ MÜŞAVİRDEN DESTEK ALABİLİRSİNİZ.



M
4 yıl
Er

hocam mükellef sitesini deneyebilirsiniz masraflarda oldukça düşük ve hızlılar.
Eğer kazançlı bir proje düşünürseniz bende açmayı düşünüyorum hocam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Proje iptal oldu hocam, yeni arayışlar içerisindeyiz :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mbcgames
M
4 yıl
Er

Hocam elimde uzun süredir devam ettirdiğim projeler var ve geniş bir oyuncu kitlesine sahibim mevcut projelere dahil olmak isterseniz görüşebiliriz. WP: +90 533 151 6090



A
3 yıl
Er

Synergia olarak biz şahıs şirketi açma sürecinde a'dan z'ye ihtiyacınız olacak her hizmeti size uygun fiyatlarla vaat ediyoruz.Sanal ofis ve şirket kurulumu gibi temel gereksinimleri aylık 190 tl'den başlayan fiyatlarla hizmetinize sunuyoruz.Kampanyamız hakkında bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
https://www.synergia.com.tr/product/digital-company-package.html
Bunun yanında web sitesi kurulumu, kurumsal kimlik oluşturma, telefon karşılama gibi hizmetlerimizden faydalanmak için ofisimizi arayabilirsiniz.
+90 850 360 79 67



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.