Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
568
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony’den Extra Bass destekli tam kablosuz kulaklık
E
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Kablosuz kulaklık pazarındaki rekabetin tavana çıktığı bugünlerde sektörün tecrübesli isimlerinden Sony de geri kalmıyor. Firma Extra Bass özelliği ile desteklediği yeni tam kablosuz kulaklığını duyurdu.



Sony WF-XB700 özellikleri ve fiyatı



Sony WF-XB700 firmanın biraz daha uygun fiyatlı çözümü olarak dikkat çekiyor. Kulağa tam oturacak şekilde hazırlanan gövde IPX4 ile su sıçramalarına karşı koruma sağlıyor. Dış kısımdaki dokunmatik yüzey ise müzik ve görüşmeler için kontrol sağlıyor.



Ayrıca Bkz.Fitbit Charge 4 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



Sony’nin ses kalitesini barındıran kulaklıklar ayrıca XB yani ekstra bass özelliği ile daha derin ve keskin sesler üretebiliyor. Aktif gürültü engelleme mevcut değil ve bunun yerine tasarıma bağlı arka plan gürültüsü engelleme tercih edilmiş.



Sony WF-XB700 kulaklığı tek başına 9 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor. Kablo üzerinden şarj edilen kılıf devreye girdiğinde ise 9 saat daha ek süre sağlanabiliyor. Hızlı şarj ile kısa sürelerde bir iki saatlik kullanım süresi daha elde etmek mümkün. Sony WF-XB700 tam kablosuz kulaklık 130$ gibi oldukça rekabetçi bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak.



 



 



 




 Haberi Portalda Gör

Metrik12X30 cıvata gibi
Yoruma Git
infom@n - 4 yıl +3
İ
4 yıl
Yarbay

Metrik12X30 cıvata gibi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
4 yıl
Onbaşı

Tasarım inovatif, renkleri vs. güzel performansı da iyidir muhtemelen ama diğer markalarla yarışabilir fiyatı ile merak konusu.



K
4 yıl
Yüzbaşı

ne zaman çıkcak ne zman




T
4 yıl
Yarbay

Bizde fiyat 750 lira olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
4 yıl
Binbaşı

Vergilelerle beraber 900 küsür olur




B
4 yıl
Yarbay

Dome head, button head?





Bu mesajda bahsedilenler: @infom@n
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.