Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
75
Cevap
5895
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: 2020 yılında 4 çekirdek işlemci kullanmak (5. sayfa)
D
4 yıl
Yarbay

merhaba

nasılsınız?

origin access aldım. bana şimdi tam olarak hangi bf1 haritasında, bakın tam ve net olarak, oyuncu sayısıyla harita ismiyle; söyleybilir misiniz?

indireyim ve oynayayım, video çekeyim. durum ne bir göreyim. eğer siz haklı çıkarsanız forumun önünde sizden özür dileyeceğim. bahsettiğiniz paketler origin basic accessde bulunmakta mıdır yoksa ayrı para mı vermek gerekmektedir?

baştan söyleyeyim, elimde bir ryzen 2700 var. 4/8 modunda, 3.6 ghz'a (az çok 2600k gücüne) düşürerek test yapmayı planlıyorum. ramleri de 1600 cl14 kullanarak test iştigal edeceğim. (1600 cl9 karşısında kötü ama şimdi 2133 mhz ramle daha çok fps veriyor falan dersiniz).

size de uygunsa harita ismi ve oyuncu sayısı bekliyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mertcnoz
M
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

İyiyim sen nasılsın?
Ben zamanında direk Bf1 premium paketi aldım. Bilmiyorum origin access de premium paketin harita ve içerikleri var mı diye ama herhangi bir 64 kişi operasyona girip deneyebilirsin.

https://cpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fcpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FIntel-Core-i7-2600K-vs-AMD-Ryzen-7-2700%2F621vs3957

4e8 moda alsan bile çok yeni bir mimariye sahip ve ddr4 altyapısıyla yüksek mhz ramler kullacağın için yağ gibi akar oyunun.. 32 nm sandybridge işlemcideki transistör sayısı ile zen+ mimarisinde 12nm transistör sayısı çok farklı.. Aralarında 7 yıl ve göbek göbek üretim teknolojisi farkı var.

Özür dilemene gerek yok güzel kardeşim.. Deneyip aktardığım, insanlara fikir versin diye paylaştığım ve benzer sorunu yaşayan insanlar olmasına rağmen hala bir kesim insandan önyargıgörüyorum. Anlam veremiyorum artık bu forumdaki kişilere. Toms hardwarede takılmayı daha çok seviyorum sana da öneririm. Gerçekten buranın communitysinde bir arıza var. Bilgi paylaşmaktan çok insanlara laf anlatmaya çalışmaktan bunaldım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yamaci1771
D
4 yıl
Yarbay

intele tapanlar gelmiş hemen savunmaya çabalamış... intel kasıtl güvenlik açklar yavaşlatmalarla hallederken hala intel diye yırtınırsa...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.