Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
76
Cevap
1771
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: PlayStation Store'da İlkbahar İndirimleri Başladı (2. sayfa)
F
4 yıl
Çavuş

Para verip aldığınız ürünün kölesi olmayın arkadaşım. onlar bize hizmet için oradalar ne kadar sevimli ponçik olmaları beni ilgilendirmez. Sony eğer totoşu yiyorsa Avrupa ve ya Amerikada yapsın bakalım. PlayStation bitmiştir bu saatten sonra. PC alırım daha iyi.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

V
4 yıl
Yarbay

Mağazaya yeni eklenen, yeni çıkan oyunlara zam geldi. Bundan haberin var mı?




Bu mesajda bahsedilenler: @GoldPunch
J
4 yıl
Yarbay

Arkadaşlar, belki biraz daha savunursam Last of Us 2 Collector's Edition yollarlar bana düşüncesiyle hareket eden, yıllardır benzer sebeplerle PS Türkiye'yi savunmak için kırk takla atan adamları hala tanıyamadınız mı? Neden ciddiye alıyorsunuz ki?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 1 Nisan 2020; 15:26:23 >

L
4 yıl
Teğmen

burda sonyi savunup indirim isteyenlere hakaret edenler sony tr firmasında çalışan veya sonyden bir şekilde kazancı olan kişiler insan olmayan YARATIKLARDIR. başka açıklaması yok martta yüzde 85 indirim her ülkede varken tek türkiyede yoktu şimdide yüzde 60 getirmişler ama bu indirimin adı bindirim olmuş lafa bakınız ya indirim için ağlayanlar diye hakaret ediyor şahıs bu kişiye en ağır küfürler yakışır



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

L
4 yıl
Teğmen

quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

%85 e varan mart indirimi Türkiye ye gelmedi ama bu boktan indirim geldi tşkler.


ve halen sony tryi savunan yaratıklar var burda bu yorumların altında



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

L
4 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: speddy12

Fiyat çok diyenleri İnternete dolar kaç TL yazmaya davet ediyorum.
martta dolar 60 kuruş aşağıda iken indirimleri kaldırıp dolar fırlayınca şak bindirimleri çakmalarını konuşsan başlattırma dolarına :S


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
4 yıl
Teğmen

quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Goldpunch

Neye göre kafa adamlar kime göre neye göre kafa söylesene ?
Vardır bi çıkarın falan boş konuşmazsın.
Ha hay Türkçe ile buluşturan mı yani onca kişinin aldığı oyunların etkisi yok ingiltere tüm kararları alıyor satışlara bakarak bize burda hikaye anlatmana gerk yok.Türkçe oyunlar için gereken adımı atanlar gerekli herşeyi yapanlar şuanda o makamda değil bunuda söyleseydinya.
neymiş indirim için ağlıyormuşuz yaa tabi canım indirim için ağlıyoruz boş konuşuyorsun algı yapma boşa burda insnlar sony nin ülkede çok satmasına rağmen sanki az satmışta üstüne trip atıyormuş gibi tavıtlarına kızıyor sen gibiler bunu anlamaz tabi sen gibi çıkarı yok eleştirenlerin.


sony tr de çalışan ezik bir eleman olduğunu gösterdi kendisi, o kişi eğer halktan değilde kan emici firmalardan yana oluyorsa o kişi ordan faydalanıyordur demektir üstüne insan olamamış bir yaratıkda olabilir lafa bakarmısın indirim için ağlıyorsunuz insan değil bu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lohan777 -- 1 Nisan 2020; 15:35:50 >

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

L
4 yıl
Teğmen

quote:

Orjinalden alıntı: YildirimBuyucusu

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: speddy12

Fiyat çok diyenleri İnternete dolar kaç TL yazmaya davet ediyorum.</blockquote>

Dolar kuru yükselirken anlık olarak fiyat yükseltip, doların düşüşte olduğu zamanlarda fiyatında gram oynama yapmayan Playstation'u savunma bana lütfen.


savunur orda çalışıyor çünkü kusura bakmayın forumcular sinirlendim çok yorum yazdım burda o kadar çok firmayı savunup insanlarla alay eden varki



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

Sende tr de olduğu unutma burda fiyatlar yükselir ve kalır sanki xbox da 150 TL bütün oyunlarda burda bir tek örnek firma steam o yüzden de 2 senedir sadece pc im var.sony yi savunsam elime ne geçecek çok şükür burdaki çoğu kişi gibi marka fanı değilim sadece gerçekleri yazdım euro olmuş 7.2 dolar olmuş 6.6 ilk önce onların sorgulanması lazım ama buna rağmen steam 50 60 dolarlık oyunları bile maximum 250 TL den satıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @YildirimBuyucusu
S
4 yıl
Yüzbaşı

Önceki onu kaldırdığı haberine gidip benim yorumuma gidip bakarsan Biraz utanabilirsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @lohan777
G
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Yaklaşık 10 yıl önce Türkçe oyun furyasını başlatan, ülkemizi Türkçe oyun sektöründe bu seviyeye gelmesine neden olan Playstation Türkiye, öyle ya da böyle, 2 hafta gamerları indirimsiz bıraktı diye Xbox'a geçenler, PS Türkiye'ye küfredenler var. Ahh yavrum iki hafta indirimsiz mi kaldın çenn. Gören de online altyapı 2 haftalığına Türkiye için göçtü filan sanır. Nedir bu öfke anlamıyorum. Vardır bir sebep elbet. PS Türkiye ofisine gidip oradakilerle tanışsanız inanın ne kadar kafa insanlar olduklarını görürseniz hiç öyle kötü insanlar değil. Uzaktan atıp sallamak çok kolay.


Ben elimden geldiğince Playstation Türkiye'yi desteklemeye devam edeceğim.
Sanki babalarının hayrına Türkçe oyun furyası başlattılar Türkiye'de en çok satan konsol Playstation tabi ki başlatacaklar. Herkes bir oyuna 400 küsür tl verecek kadar zengin değil kardeş (sen zenginsen bilemem) insanlar eve kapanmışken oyun alayım da kafam dağılsın diyor, az buçuk biriktirdiği paraysıyla sayfaya giriyor her tarafta olan indirimler yok.

CD Projekt Red çalışanları çok kafa bizim ülkeyle hiçbir işlerinin olmamasına karşın adamlar Cyberpunk 2077'i 249 tl'ye ön siparişe açtılar, Microsoft AAA oyunu Gears 5'i Steam'de 92 tl'ye satıyor, Epic Games'den Detroit'ii 20 tl'ye almıştık bize böyle kafa adamlar lazım. Biz de oyuncular olarak bu şirketleri desteklemeye devam edeceğiz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 1 Nisan 2020; 17:45:25 >

D
4 yıl
Binbaşı

Forumda bile PS TR’nin yalakalarını göreceğimi aklımın ucundan geçmezdi. Forumun eski yöneticilerden biri bile, sırf “bedava oyun kodu veya koleksiyon sürümü gönderirler belki” diyerek yalakalık yapacak duruma düştüyse ne dememi bekliyorsunuz ki? Ayrıca da “Xbox’a geçeceğim” diyen arkadaşları gram samimi bulmuyorum. Xbox Türkiye’nin de PS Türkiye’den hiçbir farkı yok, al birine vur ötekine. 179₺’ye gold, 5,90’a gamepass ultimate satınca olmuyor bu işler. O yüzden neymiş, bunların burunlarını sürttürmek istiyorsanız ne PS Mağazasından ne de Xbox Mağazasından oyun veya abonelik almayacaksınız. Tepki öyle PS İngiltere’ye e-posta atmakla olmaz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 1 Nisan 2020; 18:9:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

Arkadaşlar mesela Doom 64 PSN de 22 TL Xbox da 14,75 TL



W
4 yıl
Yarbay

Oha lan direkt PS TR çalışanı ya da çalışan kankası ya da en alt seviye olan trollü gelmiş ahkam kesiyor ahsfhasfhah. Forumdaki toksik Sony trolleriyle çok mutluyduk, bir de PS TR trollümüz oldu. Alt dalı bu da. Yemini, suyunu verelim de aç kalmasın :/



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

R
4 yıl
Er

Son dakika çıkıp 1 Nisan şakası yaptık indirim yok size derlerse hiç şaşırmam.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

E
4 yıl
Yarbay

indirim yapsa ağlıyorsunuz. indirim yapmasa yine ağlıyorsunuz bir karar verin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
4 yıl
Onbaşı

Üstümdeki şahıs Sony tr'yi 10 lira indirim yapsa bile över %100.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

Sonundaaa.... da bende para bitti ,Too Late Playstation Too late