Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
806
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Referans monitörü ses kartsız kullanmak
C
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Yamaha hs7 çift aktif referans monitörüm var, ses kartıyla bilgisayarda sorunsuz kullanıyorum. Ancak benim televizyona bağlayarak ses almam gerekiyor. Televizyonun kulaklık girişi olarak bir jak girişi var. Ses kartıyla çalıştıramadığım için iki ucu çivi jak olan bir kabloyu ikiye kestim ve kablosu çok ince 2.5 mm jak çıkışı olan bir kabloyla birleştirdim. Bu şekilde tv kulaklık çıkışına bağlayıp monitörlerden ses alıyorum. Ancak sessiz haldeyken bir cızırtı oluşuyor, bu normal olabilir çünkü ince dediğim kablonun içindeki telleri aşırı ince ve çok azdı. Benim asıl sorum bu cızırdama ve bu bağlantı şekli monitörlerime zarar verir mi? Bu şekilde kullanmak sakıncalı mıdır?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Yarbay

Şu kabloyu alın ve temiz temiz kullanın
Dip ses vs de olmaz muhtemelen


https://www.senkop.com.tr/urun/kirlin-lgy362l2mbk-3-5-mm-trs-2-x-1-4-mono-jak-kablo-2-mt?gclid=Cj0KCQjw6_vzBRCIARIsAOs54z6bYfW9ODc8B7XNVFopQyXAwGzFMyd56S_eJgfPMERSaUhXGlJwIQ0aAoz-EALw_wcB



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Crypto`
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.