Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
3075
Cevap
135547
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (101. sayfa)
T
4 yıl
Yarbay

Division 2 ye yarın 3 saatlik bir sunucu bakımı yapılacak ve bu süreçte Title Update 8.4 güncellemesi gelecek.Güncelleme notlarını aşağıda paylaşıyorum ;

Oynanış değişiklikleri

-Seasonal Manhunt artık Normal ve üzeri zorluklarda ilerleme sağlayacak şekilde olacak.(Önceden minimum Challenge zorluğu gerekiyordu)Ayrıca grup lideri Manhunt görevlerini hangi zorlukta oynarsa oynasın ekibin tüm üyeleride ilerleme kaydedebilecek.

-Seasonal Manhunt görevleri için kullanıcı arayüzünde bu görevleri tekrar oynamaya imkan sağlayacak bir sıfırlama butonu yer alacak.(Manhunt görevini tamamladığımızda tekrar oynanamıyordu ve global zorluğu değiştirdiğimizde sıfırlanıyordu.Bu nedenle artık isteğe bağlı olarak farklı zorluklarda tekrar oynayabileceğiz.)

-Global zorluk seviyesi değiştirildiğinde Manhunt ilerlemesi artık sıfırlanmayacak.

-Coyote's Mask(Sezon 35.seviye ödülü) artık Coyote Boss'tan düşebilecek ve yüksek zorlukta düşme şansı artacak.(Coyote's Mask Sezonda 35.seviyede elde edilebiliyor eğer henüz bu seviyeye gelmediyseniz Coyote Boss yani Jefferson Trade Center görevindende farmlanabilecek.)

-Public Execution,Settlement Blockade ve Propaganda Broadcast açık dünya aktivitelerinin loot kalitesi artırılıyor.

-Conflict PvP modunda elde edilen ödül cachelerinden artık en yüksek rollde High-End gearlar elde edilecek.(Mevcut durumda Conflict PvP modunda mor item düşüyordu ve bu PvP modunu oynayan kimse kalmamıştı.Güncellemeyle artık God Roll High-End elde etmek için Conflict'te bir seçenek olacak.)

Denge Değişikleri

-Tüm zorluk seviyelerinde NCP lerin genel hasarları düşürüldü.

-Bu değişiklik tüm görevler ve aktiviteler için geçerli ve oyuncular artık daha az hasar alacaklar.

-NPC lerin sağlık ve zırh seviyeleri gruptaki oyuncu sayısına bağlı olarak ölçeklendirilecek.

-En düşük seviyedeki NPC lerden Bosslara kadar hepsinin Armor ve Health seviyeleri düşürüldü.

-Hard ve Challenge zoruklarda NPC lerin Armor ve Health değerleri mevcut duruma göre düşürülürken Heroic ve Legendary zorluk seviyesinde ise Grup ölçeklendirmesine göre NPC lerin Armor ve Health değerleri daha fazla olacak.Geliştirici Heroic ve Legendary zorluk seviyelerinin yine zor kalmasını tercih ediyor.

-Solo yada iki kişi ile oynanan Heroic yada Legendary zorluktaki görevler artık daha zor olacakken 4 kişi ile birlikte oynandığında daha kolaylaşacak.

-Black Tusk ekipmanlarına özgü çeşitli ayarlamalar yapıldı.

-Warhoundların sağlığı azaltıldı.

-Warhound sniperların hasarı düşürüldü.

-Warhound minigun silahının özellikle 360° spin attığında etrafına sağladığı hasar düşürüldü.

-Black Tusk Support Stationun temel sağlığı düşürüldü.

-EMP artık Black Tusk Support Stationlarına hasar verebilecek.

Bunların dışında ise Lvl 30 WT1-WT5 oyuncuları içinde NPC lerin hasar,sağlık ve zırhları düşürülecek.

PvP Denge Değişikleri

-Bütün silahların temel PvP hasarları %20 oranında düşürülecek.

-Rifle silahlarının bunlara ek olarak %10 daha hasarı düşürülecek.

-Marksman silhlarınında ek olarak temel hasarı %10 düşürülecek.

Hata Düzeltmeleri

-Direktif değişiklerinin Manhunt ilerlemesinin sıfırlanmasına neden olan bir sorun düzeltildi.

-Sticky Bomb'ın bazı durumlarda hasar sağlayamamasına neden olan bir sorun giderildi.

-Global zorluk seviyesinin Raid görevini etkilemesine neden olan sorun giderildi.

-Shieldlerde oluşan ve istenmeyen sağlık seviyelerine neden olan bir sorun düzeltildi.

-Sezon seviyelerinin sıfırlanmasına neden olan bir sorun giderildi.

-Lig görevlerinde Rogue NPC Lerin baskını sonucu tüm grup düştüğünde oluşan ve görev süresinin sıfırlanmasına neden olan bir sorun düzeltildi.


Güncellemeyle herhangi bir Gear değişikliği yada Gear 2.0 da olduğu gibi bir Gear Nerf yada Buff yapılmayacak.Silahlardaki Nerf sadece PvP bazında olacak ve özellikle Meta olma yolunda ilerleyen Rifle-One Shot Sniper gibi Buildlere yapılan değişiklik sonrası önemli Nerfler gelmiş olacak.Son olarak oyunda son dönemde artan Damage Glitch,Exploit ve hile kullanımı konusunda bir Ban dalgasının geleceğinide belirtmek istiyorum.Oyunda bu tür Glitch vs.kullanarak Legendary gibi yüksek zorluktaki görevleri kısa sürelerde bitirenler oluyor,ilk oyundada yapılıyordu fakat onda ilk olarak 15 gün uzaklaştırma,tekrarında ise permaban uygulanıyordu.Division 2 de ise bu Glitchleri kullananlar herhangi bir uyarı almadan kalıcı olarak uzaklaştırılacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
4 yıl
Yüzbaşı

Sonunda bullet sponge olayını düzelttiler gibi denemek lazım. Uzun süredir girmiyordum oyuna bu yüzden. Hiç zevki kalmamıştı oyunun.

Ayrıca bu not ek paketi olmayanlar için çok iyi olmuş.
quote:


Lvl 30 WT1-WT5 Content
NPC Damage, Health and Armor will receive additional reductions.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necromyhTh -- 25 Mart 2020; 10:53:36 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Terminator T-800
A
4 yıl
Yüzbaşı

Güncelleme detayları gerçekten güzel. Özellikle darkzone da riffle kullanımından bir nebze kurtulmuş olacağız.



F
4 yıl
Yüzbaşı

UPLAY: Alhyprn ekleyin, 24 levelim yeni başladım. Division 1'i bitirmedim deneme süresinde oynadım ama Division 2 harbiden çok sardı başından kalkamıyorum ekleyin oynayalım.



A
4 yıl
Yarbay

Şimdi ben bu oyunu büyük zevkle oynadım. Fakat WONY geldikten sonra oyun benim için yarım bir oyun oldu adeta, sanki free to play oyun da ben indirmişim bedavadan takılıyorum.

Keşke level 40 olma olayı herkes için geçerli olsaydı, WONY sadece New York ve birkaç farklı lootdan ibaret olsaydı. Şu an ne oynasam boş, exotic kassam bile çöp, yarın öbür WONY alırsam hepsi çöp olacak. CP4 falan yapardım o bile yalan oldu, bazı CP'ler level 4 de inanılmaz zor.

Çok üzücü doğrusu, dün division 1'e girdim tekrar, ne güzel ya, limit yok, adam gibi oynadım. Yaptıkları çok sinir bozucu, sırf bu yüzden WONY almıyorum, bakalım ne kadar sürecek. Resmen WONY dlc bu oyunu çok oynuyanlar için olmazsa olmaz şekilde tasarlanmış, bu çok çirkin bir haraket, çirkin yerine daha güzel kelimeler de seçilebilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 25 Mart 2020; 14:9:44 >

S
4 yıl
Yarbay

Expansion almadım. Çok fazla farm yapıyorum bounty challenge zorluk vs. Wt5 im hala exotic düşüremedim wr4 temi çok fazla düşüyordu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
4 yıl
Yarbay

Aynı sorun bende de oluyor hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @truva1975
T
4 yıl
Yarbay

Güncelleme yayınlandı ve ardından oyuna girip özellikle NPC lerdeki Bullet Sponge durumunun düzeltilip düzeltilmediğine baktım.Notlarda belirtildiği üzere öncekine oranla bu durum artık yer almıyor ve NPC ler daha az hasar sağlayıp daha hızlı düşüyorlar.Challenge'a kadar olan zorluklar ortalama bir seti olan oyuncu için artık kolay gelecektir fakat eskisi gibi Heroic yada Legendary seviyelerde solo yada iki kişi hızlıca bitirme durumu artık olmayacak gibi duruyor çünkü 4 kişi ile daha kolay hale gelmişler.Bunun dışında ise özelikle Rifle ve Marksman Rifle silahlarına önemli oranda nerf yapılmış.Mevcut buildimi test ettiğimde PvP temel hasarının 100K dan daha fazla düşürüldüğünü gözlemledim.Nerf en çok bu iki tür silahları etkilemiş bunun dışındakiler daha az oranda bir hasar kaybına uğratılmışlar.

Polarity Switch Eventinin nasıl çalıştığınıda paylaşayım.Oyunun ilk Global Eventi olan Polarity Switch'te Pozitif ve Negatif olmak üzere iki tür polarityniz var ve pozitif olanı sarı negatif olanı ise mavi renkle gösteriliyor.Global Eventi Sezon menüsünden Basede yada herhangi bir Safe Houseda aktif ettikten sonra NPC ler üzerinde polarity seviyelerini görüyorsunuz.Aynı zamanda hud üzerindede kendi polarity düzeyimizi görebiliyoruz.Pozitif polaritye sahip olan NPC ye pozitif polarityli silahınızla ateş etmeniz gerekiyor diğer türlü farklı polaritye sahipseniz ateş ettiğiniz her an şoklanıyorsunuz.Polarityniz reload yaptığınızda yada silah değiştirdiğinizde değişiyor.Bu nedenle silahlar arası geçiş yaparak hızlıca polarity düzeyini değiştirebilirsiniz.NPC lerin polarity düzeyini değiştirmek içinde Shield ile melee atak yapmanız gerekiyor diğer türlü sabit kalıyor.Doğru polarityli silahınızı kullanırsanız bir süre stacklenen ek hasar buffı elde ediyorsunuz.Event kapsamında günlük olarak yenilenen Challenge görevleri var.Her gün için 6 tane ve bu görevlerden zorluk düzeyine göre 1 ile 4 arasında Event puanları elde ediyorsunuz ve bunlarla Etkinlik cachelerini açıyorsunuz.Toplamda 50 puan tüm etkinliği tamamlamanızı sağlıyor bu nedenle her görevi yapmanız gerekmiyor.Westside Lig görevlerinde olduğu gibi 9.aşamada garanti olarak God Roll özellikli düşen bir Egzotik item elde ediyorsunuz.Polarity Switch toplamda 1 hafta sürecek(5 günü kaldı) ve haftaya 2.Manhunt olan Venüs aktif olacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 25 Mart 2020; 19:25:21 >

D
4 yıl
Yüzbaşı

Bu oyunda masaüstüne atma sorununu aşamadım birtürlü. O yüzden tüm hevesim kaçtı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Binbaşı

DX12 açık mı? Açıksa kapatın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @darksideofthemoon
C
4 yıl
Moderatör

Gelecek güncelleme doğru yolda bir adım olmuş. Oyuncu tepkilerini dinlemeleri güzel ama yine de öncesinde düzelttikleri bir yanlışı tekrar yapmaları aşırı saçma. Kötü loot ve işlevsiz crafting bench kısmı da düzelirse benim için son güncellemenin kötü etkileri geri alınmış olacak.



S
4 yıl
Yüzbaşı

yeni DLC'de neler geliyor. Almazsak ne kaybediyoruz? Almak elzem mi?



D
4 yıl
Yüzbaşı

Açık kapalı vs birçok şey denedim ama olmuyor malesef.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @catastrop
K
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Açık kapalı vs birçok şey denedim ama olmuyor malesef.
İlk önce Uplay sonra da oyunu silip tekrar kurdunuz mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Kan Turalı

İlk önce Uplay sonra da oyunu silip tekrar kurdunuz mu?

Alıntıları Göster
Bir onu yapmadım işte oyunu tekrar indirmek kurmak o kadar zoruma gidecek ki. Gerçi şu aralar eve hapsolmuşken deneyebilirim.



D
4 yıl
Binbaşı

Selam Nıckım HAyvanadam_tr 16 levelım beraber oynamak ısteyenler eklesınler , tek basına sıkıcı oluyor oynamak :D



M
4 yıl
Yüzbaşı

nikim MrKlc2379 beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir levelim 33 tür...



M
4 yıl
Yarbay

arkadaşlar dün warlords of new york dlc'sini aldım. bu dlc'yi oynamak isteyenler eklesinler lütfen:

muratizm83



T
4 yıl
Yarbay

Division 2 için yarın 3 saatlik bir sunucu bakımı yapılacak ve bu bakım sırasında aşağıdaki düzeltmeler yer alıyor.

-Tip of the Spear GearSet talentlerinden "Aggressive Recon” ve “Crossbow Expert" in DZ Safe Houselarında ve DZ Checkpointlerinde aktif olmasına neden olan bir sorun düzeltilecek.

-Target Practice açık dünya aktivitelerinde başarısız olunup bu aktivitenin tekrarlanması sonrasında Targeted Lootların birden fazla düşmesine neden olan sorun düzeltilecek.

-True Patriot setinde Full Flag debuff aktifken bir oyuncu düşürüldüğünde oyuncunun kendisine hasar vermesine neden olan bir sorun düzeltilecek.

-True Patriot setinde Full Flag debuff aktifken bir oyuncu düşürüldüğünde 4 parça set bonusundan gelen ve düşen oyuncuda patlama olmamasına neden olan bir sorun düzeltilecek.

Bunlar dışında ise Lady Death Egzotik SMG Turret yeteneklerini geliştirmeyecek şekilde yeniden düzenleniyor olacak.


Önümüzdeki hafta ise oyuna Title Update 8.5 güncellemesi gelecek.Çeşitli hata düzeltmeleri içerecek olan bu güncellemeninde detayları belli oldu.Title Update 8.5 ile ;

Hata Düzeltmeleri

-PC de shader cache dosyalarından kaynaklı bir hata nedeniyle oyunda görülen grafiksel hatalar ve çökme sorunları düzeltilecek.

-Striker Gear Setinde Stack elde edilememesine ve setin doğru çalışmamasına neden olan Striker's Gamble set talentindeki sorun düzeltilecek.(Striker seti şu an için doğru çalışmıyor ve stack alınamadığından dolayıda High-End Gearlara göre zayıf kalıyor.Güncellemeyle set olması gerektiği gibi çalışmaya başlayacak.)

-Oyuncuların takım arkadaşlarını canlandıramamasına neden olan bir sorun düzeltilecek.(Revive Bug)

-Lig kullanıcı arayüzünün tamamen sıfırlanmasına neden olan bir sorun düzeltilecek.

Oynanış Değişiklikleri

-Kontrol Noktaları global zorluk değiştirildiğinde sıfırlanmış olacak.Directiveler değiştirildiğinde ise sıfırlanmayacak.

Denge Değişiklikleri

NPC

-BTSU Support Stationların iyileşme/Heal hızı düşürülecek.

-Elite Support Stationları artık bir NPC başına ekstra heal sağlayacak.

-Support Stationların heal oranına sınırlama getirilecek.

Warhounds

-Oyuncuların Warhound minigun kurma süresine olan tepki süresi artırıldı.

-Warhound minigunların 360° spin sayısı 3 ten 2 ye düşürüldü.

-Warhound Grenadierlerin 3 lü bomba atışları arasındaki gecikme süresi artırıldı.

-Warhound Grenadierlerin atışları sonrasındaki bekleme süresi artırıldı.

Tankların Hive ve Turretlere olan Reaksiyonları

-Tank NPC lerin oyuncu Hivelerine rushlama mesafesi artırıldı.

-Tankların hedefleri aniden değiştirmemesi için tehdit sınırı azaltıldı.

Outcast Incendiary / Molotov

-Etki süresi ve hasarları azaltıldı.

Pentagon Boss

-Dron Helikopterin hasarı ve sağlığı azaltıldı.

-Brenner'in sağlık ve zırh seviyesi düşürüldü.

-Brenner'in Mortar hasarı azaltıldı.

-John ‘Architect” Figgs'in Armor seviyesi düşürüldü.

Mortars

-Coney Island'daki mortarların hasarı düşürüldü.

-Washington National Zoo görevinde Mortar uyarısı ve patlaması arasındaki gecikme süresi artırıldı.

-Genel olarak Mortarların hasar ölçeklendirmesi düzeltildi.

Yetenekler

Assault Turret

-Assault Turretlerin otomatik hedeflendirmesi iyileştirildi ve yakında olan NPC lere öncelik vermesi sağlandı.

Assault Drone

-Dronların sıkışmasını önlemek için çalışmaları yeniden düzenlendi.

-Yol tutuşu ve atışlarının tutarlılığı artırıldı.

Poison Status Effect

-Etki süresi ve hasarı azaltıldı.

Nisan ayında ayrı bir güncellemeyle bazı egzotikler ve talentlerde değişiklik yapılacak.Bu değişiklikler egzotikler için Sawyer’s Kneepads(Reworked),​Imperial Dynasty(Buff),Dodge City Gunslinger(Buff),Diamondback(Reworked),Merciless/Ruthless(Buff) şeklinde olacakken Talentler içinde Tag Team(Reworked),Reassigned(Buff),Tamper Proof(Reworked),Empathic Resolve(Buff) ve Creeping Death talentlerinde yapılacak düzenlemeleri içeriyor.Bu güncelleme ise Nisan ayının ilerleyen günlerinde yayınlanacak.

Son olarak yarın 2.Manhunt Venüs ve Urban Jungle Apparel Etkinliğininde başlayacağını belirtmek istiyorum.



T
4 yıl
Yarbay

Konuda daha önce belirttiğim üzere(25 Mart tarihli mesajımda) oyunda Glitch,Exploit gibi haksız avantaj kazandıracak açıkları kullananlara Ubisoft ve Massive tarafından bir yaptırımın geleceğini belirtmiştim.Bu yaptırımlarda bugün yapılan sunucu bakımı sonrasında uygulanmaya başlandı ve DPS Glitch kullananlar 1 Hafta boyunca oyundan uzaklaştırıldı ve 17 Mart tarihinden itibaren yaptıkları tüm ilerlemede silindi.Ayrıca sadece Glitch kullananlar değil onlarla birlikte oynayanlarında hesapları bu durumdan etkilenecek.Bu konu hakkında yapılan resmi açıklama aşağıda yer alıyor ;

We were recently made aware of a bug that could be exploited and allowed players to increase their damage to an unintended amount. In accordance to our Code of Conduct we will suspend accounts of those who have systematically exploited this so called “DPS Glitch” in order to gain an unfair in-game advantage. The use of this exploit has negatively impacted the game’s economy, leaderboards, been hugely detrimental in PVP and has negatively affected the enjoyment of the game for many.

Players who have exploited this bug will receive a one-week suspension starting immediately and will be unable to play Tom Clancy’s The Division 2 during this time. Furthermore, sanctioned players accounts will be flagged and any further offense will result in a permanent suspension.

In addition, the sanctioned players accounts will be rolled back to a save from March 17th, causing all account progress gained during this period to be reset.

/ The Division 2 Team


Özetlemem gerekirse son dönemde artan DPS Glitch istismarına karşı bunu kullananların hespları bir hafta süreyle askıya alındı ve son 15 gün içerisindeki tüm ilerlemeleri,elde ettikleri loot,gear,SHD seviyesi kısacası her şey silindi.Ayrıca bu açığı kullanan oyuncuların hesapları işaretlenerek tekrarı durumunda kalıcı olarak uzaklaştırma yapılacağı bildiriliyor.


Yerinde bir uygulama en azından bir süreliğine uzaklaştırma olsada bu tür açıkları kullananlar sunucularda kayıt altına alındığı için tekrarını yaptıkları anda permaban alacaklar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 31 Mart 2020; 18:51:58 >