Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
2133
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Lenovo C340 tavsiye eder misiniz, yoksa alternatif nedir? (2. sayfa)
O
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

Merhaba, çok memnunum. Yoğun kullanıldı bu dönemde, hiç sıkıntı yaratmadı. Bir üst mesajda yazdığım modelini aldım, ona göre konuşuyorum. Bence dediğiniz şartlarda hiç sıkıntı çıkarmaz ama kullanım amacına göre forumdan belki daha f/p tavsiyeler çıkar, ayrı. Ben kalemini çok kullandım bu süreçte ve o konuda çok memnunum. (Pili biraz daha uzun ömürlü olsa daha iyiydi, ayrı)
Kalemin pili ne kadar gidiyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Yüzbaşı

Ben de bugu 2. El C340-14IML 81TK I7 10510U 8GB modelini aldim. Arastirdigim kadari ile 2 ram soketinden biri 4gb gömülü imis. Yani upgrade icin sadece 1 ram takabiliyoruz. Bazi sitelerde maksimum 16 gb diyor bazisinda 20gb. Bunu okuyunca yikildim. 32gb yapmak istiyordum. Bu konuda bilgisi olan var mi? Ne sacma is yahu? I7 10. Nesil islemci var. En fazla 20 gb mi 16gb mi ne oluyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok geç gördüm elbette ama sonradan okuyan falan olur diye cevaplayayım dedim. Pilde Duracell'e geçince öyle böyle farketmedi, çok çok iyi gidiyor pili. Pilini aratınca Gp çıkıyor her yerde. Ne kadar fark edebilir ki diyerek ucuz diye Gp almıştım. Hataymış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @oturkmen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.