Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
263
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İş Verip Yaptırmak ve Ücretini Ödememek
Şehir : #İzmir
T
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Bu şikayeti yazıp yazmamak için çok düşündüm, hatta olayın üzerinden bayağı zaman geçti. Ancak başkasına yapılmasını istemediğim bir şey bu ve maalesef böyle bir potansiyel gördüğüm için kamuoyunu bilgilendirmek amaçlı olarak kaleme almaya karar verdim.

Reklam Ajansım vasıtasıyla, Çeşme' de bir emlak firması olan For Sale & For Rent firmasının eksiksiz ve kusursuz şekilde,www.forsaleandforrent.com.tr web sitesi odaklı tasarım ve hosting hizmetini vermekteydik.

Firma sahibi Cevat Levent Okudan Çeşme' den ailemizi tanır ve buna istinaden saygı gösterir zannederdik.

Taki bizi, şimdi burada telaffuz etmek istemediğim ancak büyük miktarda sayılabilecek bir meblağ karşılığında emlak sitesi tasarımı işini verip, 4 defa ofisimize gelerek talimatlarını bizzat verdiği, firmamı ve altımdaki taşeron firmayı maalesef aylarca çalıştırarak hazırladığımız projeye bir kuruş ücret ödemeden, şu gün vereceğim, bugün vereceğim diyerek bizi devamlı oyalayarak ardından telefonları açmamaya başlayıp, en son sokakta karşılaşmamıza rağmen ailemizin sevgisini istismar etmeyi göze alarak bizi mağdur edene kadar.

Kendisine teessüflerimi bildirirken, bundan sonra emeğe, hakka ve adalete saygılı olmaya davet etmek isterim. Bu bir suç duyurusu değil ağır bir sitemdir

Çok merak ediyorum, acaba bu şahsın benden başka benzer şekilde mağdur ettiği kimseler var mı.. Varsa bilen duyan paylaşırsa sevinirim.

Maalesef devrimizde hiçbir şey göründüğü gibi değil, dürüst insanlar o kadar azaldı ki. Yalan ve dolan hakim oldu. Kimseye güvenemiyorsun. Darbeler nedense yakınlarından geliyor. Şüphelenmiyorsunuz bile. Sonra olanlara inanamıyorsunuz.

Ama umutsuz olmayalım, çocuklarımız bu ülkede doğdu ve burada yaşayacaklar, onlara örnek olmalı, vatana millete faydalı bireyler yetiştirmeliyiz.

Sevgi ile kalın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanci -- 12 Mart 2020; 11:35:41 >

S
4 yıl
Er

Web tasarım işi Türkiye de maalesef böyle sıkıntılı ben de zamanında biraz uğraşmışlığım var ama arkadaşım çok ciddi zaman ayırdı bu işe o aynı sizin gibi iş yaptı bitirdi parasını alamadı ben bunları görünce bu işten vazgeçtim o devam etti ama yine o sorunlarla uğraştı. Günlerce tasarım yap kodlama yap sonra adamlar üstüne yatsın. Bu işlerde ün yapmış firmalar Turkcell in sitesi gibi büyük işler yapanlar önceden anlaşma yapıyorlar sonra paramı alamadım olayı olmuyor diğer türlü zor. Bir de iş yaptığın adam bilmem ne emlak bilmem ne temizlik maddeleri ltd şti. Bu adamların çoğu bu işten anlamıyor parası çok ama senin yaptığın işi işten saymıyor ne yaptı sanki der gibi havaları var gören word de düz yazı yazıyorlar tasarımcılar sanır. Satır satır kod yazılıyor biri yanlış yazılsa sayfa çalışmıyor bunu anlayamıyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.