Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
214
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Amcui nickli üye netflix kandırmacası
G
4 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 Amcui nickli üye netflix kandırmacası
Amcui nickli üye netflix hesabı sattığını 9 tlden ilana koyduğunu gördüm ve hesabı göndermeden havale yaptım. Hesap geldiğinde netflixin engellemeye çalıştığı kaçak hesap açma yöntemiyle açtığını farkettim ama herhalde işini biliyordur diye üyeliği kullanmadan önce mesajda yazdığı tüm açıklamaları yaptım. 1 gün geçmeden üyelik askıya alındı tabi ben de iade istedim çünkü açıklamaları harfiyen uyguladığım halde olmadı. Bunu benim önceden çok bu yöntemi kullandığıma bağladı. Ben belirttiği yöntemi kullansam zaten niye parayla hesap alayım? Netflix ücretsiz ayını kullandım ama defalarca kullanma durumu olsa parayla almam zaten. Mesajla iade istedim nazik bir şekilde. çocukla konuşurcasına benim tek işim bura değil dedi. Sonra ilanı güncellemiş yok efendim önceden kara listeye alınanlara iade yok senin gibilere zaten iyi yapmış demez mi birde ee kendi yaptığı yasal yol mu bana ahlak dersi veriyor ayrıca ben ondan bu yolla ver demedim parasıyla kullanmadığı hesaptır diye düşündüm hesabı yolladığında farkettim. Senelerdir alışveriş yaparım ancak ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Alışveriş yapacak arkadaşlar aman dikkat diyorum sattığının arkasında durmayan satıcıdan alışveriş yapıp mağdur olmayın.
Fiyat : 9 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.