Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
211
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HMD Global, yeni Nokia akıllı telefonlarını19 Mart'ta tanıtacağını duyurdu
U
4 yıl
General
Konu Sahibi



Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliğinin Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilmesinin ardından, yeni ürünlerini görücüye çıkaracak olan teknoloji şirketleri de planlarını değiştirmek zorunda kalmıştı. Bunlardan biri olan HMD Global, yeni Nokia akıllı telefonları ne zaman tanıtacağını duyurdu.



Ayrıca Bkz.Alman otomotiv devi BMW logosunu değiştirdi



HMD Global ilk 5G telefonunu tanıtacak



HMD Global Başkan Yardımcısı Juho Sarvikas'ın paylaştığı tweet'e göre yeni Nokia akıllı telefon modelleri 19 Mart tarihinde Londra'da düzenlenecek olan etkinlikle birlikte tüm dünyaya tanıtılacak. Paylaşılan yeni tanıtım videosunda, bu yıl ki Nokia etkinliğinin James Bond temalı bir içeriğe sahip olacağına da işaret ediyor diyebiliriz.

https://twitter.com/sarvikas/status/1234783466216095745

Düzenlenecek olan etkinlikte şirketin ilk 5G akıllı telefonunun tanıtılması bekleniyor. Nokia 8.2 5G olması beklenen bu model Snapdragon 765G yongaseti ile birlikte gelecek. Bunun yanı sıra yeni orta segment Nokia 5.2 ve giriş seviyesi Nokia 1.3 modellerinin de aynı etkinlikte tanıtılması muhtemel. Lansman tarihine kadar bu cihazlarla ilgili teknik bilgilerin de paylaşılması bekleniyor.


 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.