Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
462
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Böyle saçmalık yok, benden izinsiz mobil ödemeyi açıp kullanıyorlar
E
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Vodafone pişmanlıktır.

Mobil ödeme sms üzerinden kapalı, aylardır kullanmıyorum ve buna çok dikkat ediyorum.

Sıkıntı şu: Ben google play üzerinden Cam Scanner adlı bir uygulamayı kullanıyorum. Onda premium vardı, acaba ücretsiz premium kullabilir miyim diye karıştırırken bir tıklama ile 13 lira mobil ödeme yoluyla kesilip üye oldum. Ben şüpheye düştüm, benim mobil ödeme kapalı, normalde almamaları gerekliydi dedim. Uygulamanın sms izni bile yok halbuki. O zaman üzerine pek düşmeyerek sms ile tekrar mobil ödemeyi kapatmayı ve ayrıca vodofone yanımda ile mobil ödemeyi iyice kapattığımdan emin oldum.

Aradan bir ay geçtikten sonra (sms izni olmadığı halde ve telefonumdan bir sms gönderilmediği halde)

Vodofone sistemine giriyor, mobil ödemeyi açıyorlar ve parayı çektikten sonra kapatıp gidiyorlar.

Müşteri hizmetleriyle konuştum, mobil ödemeyi kullanmıyorum, sizin sisteminizdeki açık yüzünden ben neden bu parayı ödemek zorundayım diye özellikle belirttim ama bana bizim elimizde olan bir şey değil diye salakça bir cevap veriyorlar. Arkadaşım ben mobil ödemeyi açmıyorum ki ? Kendileri bana söylüyorlar. Açtılar, kapattılar diye. Bu sizin sisteminizdeki hata değil mi ?

Sanki her ay danaya girer gibi 13 lira benden kesiliyor. Bence 1000 lira çeksinler, yok yok beyaz eşya falan alsınlar bende taksitlerini akıllı akıllı ödeyeyim. Benle dalga mı geçiyorsunuz ?

Aboneliği de iptal etsem bile 1 ay daha para kesilecekmiş of of of



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.