Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
952
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macbook pro 2018 çözülmeyen batarya sorunu
H
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar özet geçiyorum, cihazımın şarjı çok çabuk bitiyor. Defalarca servise götürdüm ikinci götürmemde komple touchbar ı değiştirdiler apple zorluda. Daha sonra sorunum devam etti bu sefer değişim talebiyle apple care i aradım beni başka bir servise yönlendirdi. Şişlideki bu servis yaptığı incelemede bataryada bir sorun göremediğini, wireless bluetooth açıkken şarj süresinin normal olduğunu iddaa ediyor ama sslerde de görebileceğiniz gibi en basit bir oyunda bile 1.30 saatte şarjım bitiyor. Sadece tarayıcı açık gördüğünüz gibi. Sadece youtube da video izliyorum 1 saatte yüzde 30 şarjım gidiyor. Apple yetkilisi tekniysen sorun yok dediği zaman yapabileceği bişey olmadığını söylüyor, sorun var dediği zaman değişim yapabileceğini söylüyor. Değişim yapmamak için anlaşmalı çalıştıklarını düşünüyorum. Çok sıkıldım bu durumdan başka bir servise götürüp bir de orada mı baktırsam mahkemeye başvurup iddia edilen şarj süresiyle cihazın şarj süresinin uymadığıyla ilgili dava mı açsam bilemedim. Daha önce bu tür bir sorun yaşayan var mı ne yapmamı önerirsiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



H
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

yok mu fikir verebilecek biri?



T
4 yıl
Yarbay

YT video aynı anda WiFi, WPA, GPU, RAM (Firefox ve özellikle Chrome yüksek RAM harcar ve kullanılan RAM arttıkça daha cok batarya harcar) ve HTML5 video çözümü için CPU, bu 5 kalem bataryayı emmeye başlar.

Oyunda ise 1,5 saat batarya gayet normal.

Batarya ne zaman garanti kapsamında değişir? Bilg açıyorsun, hiçbir tarayıcı, oyun, program vs açmadan, CPU standby iken çok kısa sürede örneğin 30dk'da batarya bitiyorsa o zaman değişir.

Lenovo yetkili servisinden 2. el Lenovo almıştım. Cihaz cok temizdi fakat batarya 30dk da bitiyordu. durumu ilettim, sorgusuz sualsiz Made in Japan Sıfır batarya gönderdiler ve yıllardır sorunsuz çalışıyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.