Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
2115
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bloody V5 mause -155 TL
R
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İ
4 yıl
Teğmen

fiyat olarak düşmüş görünse de hemen atlamamak gerek - yazılımı paralı bende a60 vardı evlerden ırak - yanları terletiyor, üstü soyuluyor, lod u sorunlu vs. vs.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan_fcb -- 4 Mart 2020; 19:27:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Binbaşı

Ne olursa olsun A4 tech sonuçta. Gözümde ederi 0.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Z
4 yıl
Er

Açıkçası piyasada bu fiyatlara Steelseries, Cooler Master vs. gibi markaların mouse'ları dururken bunu almak pek mantıklı değil bence hoş stoğu tükenmiş ama başka yerde bulup da almayı düşünenler olursa diye diyorum. İnce Hesap da Itopya da düzenli olarak kampanya yapıyor, onlardan düzgün bir ürün almak daha mantıklı ve doğru bir yatırım olacaktır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
4 yıl
Yüzbaşı

Bu ürünü kullandım ve memnun olmuştum bu yüzden aynı markaya ait olan tl80a modelini aldım ama v5 de olan rahatlığı bulamadım tek eksi yanı üst kaplamasının aşınması olmuştu yazılımı paralı olduğu doğru fakat bu eski serilerin ilacı bu forumda paylaşılmıştı bloody v5 den öncede logitech g500 kullandım 2 sene geçmeden g500 çift tıklama lazerde kayma gibi sorunları oldu ama v5 bir kere ble sorun yaşatmamıştı bana mause en son kardeşime hediye edip tl80a aldım v5 de asla bileğim ve elim ağrı yapmadı ama tl80a sıkıntı olabiliyor ürünü aldığım sıra fiyatı 80 lira idi şuan ise 2 katı olmuş dolardaki artış nedeni ile





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 6 Mart 2020; 3:36:16 >

S
4 yıl
Yarbay

4 yıldır bloody a9 kullanıyorum bu sene aşınmalar başladı. geçen yaz sol tık switchini değiştirmek zorunda kaldım . 80 tlye almıştım o zaman 150 tl edecek bir mouse değil orta kalite diyebiliriz.



R
4 yıl
Yarbay

Steelseries Sensei Ten aldım 2 günde iade ettim geri döndüm t80 bloodye




Bu mesajda bahsedilenler: @zRskill
X
4 yıl
Yüzbaşı

Ben aldım ama kullanmadım grafik işleri için düşünenler hiç dusunmesin çizim yapmak zor bide fare kablosu kalın bazen kendi kendine hareket ediyor ustelik yazılımı ücretli



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.