Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
366
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Millenicom'u tercih edecekseniz bir kez daha düşünün!
B
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba forum ailesi;

Biraz içimi dökmek biraz da Millenicom firmasının nasıl bir firma olduğunu anlatmak istedim.

20 Aralık 2019 tarihinde sık sık kopmaya başlayan internet hizmetim 22 Şubat 2020 itibari ile bir türlü çözülemedi. İstisnasız en az 50 kere arıza kaydı bırakmış olmama rağmen sorunu gideremediler. Klasik Millenicom kurnazlığı gereği modem ya da iç tesisat arızası diyerek başladı tüm süreç. Diğer adresimdeki modemi denedim yine olmadı. Elektrikçi çağırdım kabloları kontrol ettirdim yine olmadı. Türk Telekom ekipleri santalden kontrol etti olmadı, bina ankastre kutusunu kontrol ettiler(!) yine olmadı.

En sonunda Millenicom'un kendi ücretli teknik ekibini istedim. Görevli kişi adresime geldi, modemi ve tesisatı kontrol etti, modem ve tesisatta arıza OLMADIĞINI raporlayıp gitti. Port değişikliği yapıldı yine olmadı.

Taa ki tüm süreç 19 Şubat'ta bitti sandım. 2 ay sürenin sonunda internetim normale döndü. Ben de ilk iş Millenicom'u aradım ve sorunun kaynağı nedir öğrenmek istedim. Dile kolay 2 ay boyunca çözülemeyen devasa bir sorun vardı ortada. Ekiplerin üstün gayretleri sonunda çözdükleri sorunu öğrenmek benim de hakkım değil mi!

Telefonun diğer ucundaki müşteri hizmetleri yetkilisi(!) arkadaş sorunun ankastre kaynaklı olduğunu ve sorunun çözüldüğünü aktardı. Israrla, tamam ankastre kaynaklı olabilir ama ankastredeki sorun ne diye sormama rağmen, teknik bilgi yetersizliğinden ötürü sorunun ne olduğunu açıklayamadı bu yetkili arkadaş.

Neyse dedim, 2 ay gecikmeli de olsa sorun çözüldü diye sevinirken, sevincim 24 saat sürdü sadece. Ertesi gün kopma problemi tekrar başladı. Bugün itibari ile de sorun devam ediyor.

İşin bir de fatura bölümü var. Aralık ayındaki 11 günlük kesinti nedeniyle faturamdan düşüm yaptılar. Tabi Ocak ayında ve Şubat ayında kullanamadığım günlerin de faturadan düşmesini talep ettim. Gelen cevap hiç de beklediğim gibi olmadı. Ocak ayı boyunca internetimi neredeyse hiç kullanamama rağmen ( 2-3 defa 1 saat süre ile bağlantı sayabildiğim zamanlar oldu) Millenicom firması 17 gün boyunca bağlantı sağlayabildiğimi ve internet hizmeti aldığımı iddia etti. Halbuki bu hizmetlerin hiçbirini alamadı. Müşteri hizmetleri yetkilisi ile sorunu çözemeyince yetkili personelle görüşmek istediğimi belirttim ve beni takım liderlerine aktardılar. İşte bu görüşmede takım lideri baklayı ağzından çıkardı.

Hepinizin bildiği üzere internette bir sorun olunca modemin açık kalması gerekiyor, sorunların çözümü için. Benim modemim de 24 saat açık durumdaydı haliyle. Sorunun çözümü noktasında geçen sürelerde modeme sinyal geldiği zaman Millenicom firması bunu internet hizmeti aktif olarak kabul ediyor. Halbuki gelen sinyal 2 dakika 34 saniye sonra tekrar gidiyor. Ve bu süreç 24 saatlik zaman diliminde ortalama 500'den fazla devam ediyor. Firma bu gelen sinyalleri aktif kabul ettiği için de 17 günlük bir kullanım sağlamış oluyorum firmaya göre! Ben bu faturaları tabiki ödemeyeceğim. Zaten hakem heyetine de şikayette bulundum. Şikayetim olumlu olduğu anda bu firmadan ebediyyen kaçacağım.

Benim gibi 10 yıllık müşterisine bile bunu söyleten bir firmadan kime ne hayır gelir siz düşünün!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunverdi -- 22 Şubat 2020; 13:41:31 >

B
4 yıl
Yüzbaşı

Sorun yaşamayan kimse yok heralde. Reklama para harcayacaklarına, mevcut altyapıyı iyileştirsinler.
Ne müşteri hizmetleri kaliteli, ne hizmetleri.
Mecbur kalmsa kimse kullanmaz bu firmayı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yüzbaşı

Öncelikle geçmiş olsun. Sizin adınıza üzüldüm. Millenicom başvuru sırasında bana da çok zorluk çıkarttı lakin şuan onlara değdiğini düşünüyorum. Hizmetten çok memnunum. Hemen de ilgileniyorlar bir sorun olduğunda. Yani bende sıkıntı yok. Tekrar geçmiş olsun umarım sorunu çözebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Hocam ben bunların 10 yıllık müşterisiyim. Bunların isminin Doping olduğu zamanlardan ta. Bu zamana kadar düzgün hizmet alıyordum ancak özellikle son 1-2 yıldır personel kalitesi inanılmaz düştü. Ya kurum içi eğitimleri düzgün vermiyorlar ya da yeteneksiz insanları teknik birime alıyorlar. Asıl sorun burada aslında. 3 kuruş daha az ücret vermek için müşteriyi devamlı mağdur ediyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @tct123_gs
M
4 yıl
Binbaşı

Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.



M
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

Sorun yaşamayan kimse yok heralde. Reklama para harcayacaklarına, mevcut altyapıyı iyileştirsinler.
Ne müşteri hizmetleri kaliteli, ne hizmetleri.
Mecbur kalmsa kimse kullanmaz bu firmayı.
Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.