Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1838
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Opel astra 1.4T yavaşlarken tekleme sorunu
M
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba dostlar öncelikle arabanın bilgilerini paylaşarak başlamak istiyorum..

aracım 2012 opel astra otomatik vites 1.4t benzin/lpg aracımı 105 binde 2.el olarak aldım şu an 107 binde. aracımı alır almaz tüm bakımlarını yaptırdım bujiler, yağ filtre, şanzıman yağı, devirdaim, su hortumları, turbo hortumları, lastik, disk, balata.. ilk aldığımda rolantide titreşim vardı gaz kelebeği temizlendi sorun çözüldü. şimdi ise ani frenlerde araba tam durduğunda bildiğimiz sanki araba yüksek viteste gibi tekliyor (ama her zaman yapmıyor) ve arabayı boşa almadan düzelmiyor. ustalar subap dedi kontrol edildi subaplarda sorun yok. vites geçişleri sorunsuz. sabah çalışmasında veya gidişinde hiç bir sorun yok. yakıt konusunda 100km’de şehir içi tam 10lt yakıyor. daha önce böyle bir soruna rastlayan oldu mu cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum bu sorun benim canımı sıkıyor umarım çözebiliriz.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
4 yıl
Çavuş

Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi acaba ? Sürekli yapmıyor dün fren harici de yaptı giderken



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Er

Benim 2016 1.4T aracımda da oldu ışıklarda beklerken filan titriyordu araba , piston segment kırılması olmuş bu 1.4T lrda kronik sorunmuş araştırınca öğrendim forumda piston segment kırması diye yazınca baya muzdarip insan olduğunu görüyorsunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

şuanlık yapmıyor en son yaptığında tekrardan baktık, serviste bobinin kapağının tırnağını kırmışlar oraya bant çektiler sonrasında yaşamadım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cv_engineer
M
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Piston kırmanın yeni kasalarda olduğunu duydum da eski 140 beygir olanlarda ilk defa duyuyorum fazla sıkıştırmamak lazım malum parçalar çok pahalı..



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @akumed
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.