Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
322
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Twitch, LoL maçlarını daha anlaşılır hâle getiriyor
C
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi



League of Legends topluluğu için yeni bir eklenti sunan Twitch, izleyicilerin oyuncular hakkındaki genel bilgilere daha kolay erişebilmesini sağlıyor. Yayıncının bilgisayarından alınan verileri izleyicilere aktaran sistem sayesinde izlemesi karmaşık hâle gelebilen bu oyun, daha anlaşılır olacak ve kitleleri daha fazla çekecek.



League of Legends oynayan ve yayın yapan kişinin bilgisayarında yer alan eklenti, izleyicilere interaktif bir panel sunuyor ve bu panel ile maçın skor tablosunu, oyun içi görevlerin durumunu ve şampiyonlara alınan eşyaları görmek mümkün oluyor. 



Ayrıca Bkz.Borderlands filminin yönetmeni belli oldu



Twitch üzerinde en çok izlenen oyunlardan birisi olan League of Legends, günlük 8 milyon civarında oyuncuyu eğlendiriyor. Twitch’in bu eklentisi ile izleyici kitlesinin artıp artmayacağı belirsiz fakat izleyenlerin daha mutlu olacağı kesin.


 Haberi Portalda Gör

S
4 yıl
Yüzbaşı

biraz geç kaldılar




R
4 yıl
Yarbay

Bu bahsettiğiniz eklenti şuan yayında mı? Yayında değilse ne zaman aktif olacak? En önemli bilgiyi vermemişsiniz. 2 satır yazı ile konu açıyorsunuz.
http://www.5mid.com/lol/league-of-legends-skor-tabelasi-twitch-yayinlarina-geliyor

Üstteki sitede tarih verilmiş en azından. Merak edenler için: 20 Şubat





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 21 Şubat 2020; 21:9:46 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.