Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sistem Toplamak İçin Ne zamanı Beklemeliyim ?
R
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba 2-3 ay gibi bir süreye elime bir miktar para geçeceğini varsayıyorum. 5300-5500 lira aralığındaki bir sistemi taksitle alabilirim büyük ihtimalle. Zaten 500tl ye şuan kullandığım bilgisayarı satsam 4800, 500tl de indirim zamanına denk getirip fiyatı düşürsem 4500 filan gibi bir maliyeti oluyor.
Aklımda Ryzen 5 2600
1660 Super GDDR6
2x8 Ram özellikleri olan bir sistem var.

Ekran kartı ve anakart MSI markası tercihimdir çünkü hediye olarak küçük bir miktarda para verebiliyorlar onunla da birkaç oyun alabilirim en azından hem bir işime yaramış olur. Ama alternatif olarak Gigabyte veya Sapphire markalarına da sıcak bakıyorum.

Sizce ne zaman sistem toplamalıyım ? Yazın vatanda KDV indirimi olmasını mı beklemeliyim yoksa black friday tarzı özel bir güne mi denk getirmeliyim ?

Bir de şunu merak ediyorum yakında şu seri yeni ekran kartı işlemci vs. çıkacak onları bekle bunlarla toplama tarzında bir öneriniz var mı ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Binbaşı

Geçenlerde ünlü bi teknoloji kanalında -adını unuttum- asus çalışanı yakın zamanda fiyatların artması muhtemel çindeki virüsten ötürü demişti. üretim durduğu için sıkıntı olabilirmiş birkaç ay sonra. videoyu bulursam atarım.

işin teknik donanım konusunu zaten arkadaşlar el atar ben pek bilmiyorum.



-
4 yıl
Yarbay

Maalesef kurun durumu ortada birde corona virüsü diye bir illet çıktı başta çin olmak üzere dünyaya yayılıyor. KDV indirimi gibi durumlar yakın zamanda olmaz diye düşünüyorum anlık indirimleri takip etmeniz gerekiyor. Black friday kasım ayında olacağı için o zamana kadar durum ne olur bilinmez kur gittikçe artıyor o zamanki kur ile indirimler ile şimdiki zamandaki işlemci aldığınız fiyata denk bir fiyat olabilir yüksek ihtimalle. Teknolojinin sonu yok en son seri bekleyeyim dersiniz seneye daha yenisi çıkıyor. İhtiyacınız var ise alın ilerleyen zamanlarda parça değişimi yaparak sisteminizi güncel durumda tutabilirsiniz.



B
4 yıl
Yarbay

Sistemi satmayı düşünüyordum ben de yorumları görünce vazgeçtim 😂



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

R
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam içimi kararttınız ya
Corona virisünün o kadar ciddi etkileyeceğini sanmıyorum ben. Sonuçta tüm dünya bununla uğraşıyor ve çin de çok katı davranıyor önlemek için ama belli de olmaz tabi :/

Kur konusunda da ne olur hiçbir fikrim yok çünkü çok fazla etken var işin içinde tahmin etmek zor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 21 Şubat 2020; 11:10:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Yarbay

https://www.youtube.com/watch?v=TH5P9ZyNtBA

izleyin

bende sürekli söylüyorum corona ve doviz sıkıntı büyük




Bu mesajda bahsedilenler: @RundeLL
C
4 yıl
Yarbay

R
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

Direkt alacaksın
Neden



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Yarbay

Çünkü dolar sürekli artıyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.