Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1134
Tıklama
1
Öne Çıkarma
n11 yasadışı mobil ödemeye yaltaklık.
O
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Kuzenim Turkcell hattından 15şubat gece 2:15 civarı yasadışı mobil ödeme 750 tutarında n11.com üzerinden alışveriş yapılmış. Olay zamanında gece vardiyasında idi.

Beni aradı ve olayı anlattı. (Bende gece vardiyasında idim o sırada ve farklı şehirdeyim) N11 sitesine kendi hesabımdan girip olayı anlattım. Kuzenimin 535303**** numaralı telefonundan mobil ödeme yapılmıştır dedim. İşlemi durdurmalarını talep ettim. Ki ürün kişinin eline geçmesin ve para yanmasın ve çok uğraşmayalım istedim. Kayıt oluşturdum dedi chat başında yazan kişi. Kendi numaramı ve kuzenimin numarasını verdim.

Olay şimdi başlıyor 3-4 sonra arandım, telefonu açtım fakat hat bağlanmadı. Geri aradım ama hafta sonu olduğu için hat düşmedi. Vardiyam bitip eve geldiğimde mailimde hesabınız durdurulmuş şeklinde mail aldım. Chat sayfasından yine derdimi anlattım. Güvenlik sebebi ile durdurulmuştur dedi. Şikayet eden benim zaten neden benim hesabımı durduruyorsunuz dedim. Siz mi şikayet ettiniz diye sordu? Tamam kayıt açıyorum ilgilenirler sizinle ve dönüş yaparlar dedi.

17 şubat aradım tekrardan kayıt açıyorum sizi arayacaklar dedi. 3 saat sonra aradılar ve hesabımın durdurulduğunu ve bir daha açılmayacağını söyledi temsilci. Yeniden şikayeti ben açtım, ben arayıp haber ettim neden benim hesabı neden kapatıyorsunuz dedim. Yeniden "siz mi şikayet oluşturdunuz? Ve hat sahibi neyiniz oluyor? " diye sordu... (Anlayacağınız ya başta kayıt alan arkadaş yanlış yazdı çizdi, ya da bu kararı veren ile diğerlerinin arasında hiçbir iletişim yok.)

Ve en sonunda temsilci hesabınızın tekrar açılması için sadece hat sahibinin Turkcell üzerinden oluşturduğu şikayeti geri alması gerekiyor şartını koştu. Konuşma hararetli bir şekilde ses yükseltme yerine geldi. Temsilci tekrardan kayıt açtığını söyledi geri dönüş yapılacağını söyledi.

18 şubatta tekrar aradım ve mevzuyu anlattım ne yaparsanız yapın hesap açılmayacaktır dedi. Ve ek olarak ta tek şart TURKCELL'den şikayetinizi geri çekerseniz hesabınız açılacaktır dedi.

Kendim açımdan düşündüğümde hesabımda son yaptığım alışverişlerden 600 TL lik ürünü iade etmem gerekiyor. Hesabım kapalı kaldığı sürede onay verilmiş alışverişlerim deki ürünler üzerindeki zararımı karşılayacaklar mı acaba? (bu iadeler olmasa lanet suratlarına derim ve neden suçlanıyorum boş yere)

Kuzenimin açısından düşünürsek neden şikayetini çeksin?

Sonuç: Bu kadar rezil bir firma yok Çözüm sıfır. Çözüm bulunmasını istiyorum yada zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

---

İşin diğer ilginç tarafı Şikayeti ben oluşturdum zaten dediğim kişinin cevabı sizin yapmadığınızı nereden bilelim şeklinde oldu ya da buna benzer bir kelime idi.

Hesabımı kontrol edin alışverişlerimi görmüyor musunuz dediğimde ise, Başka hesap açıp kullanmadığınızı nereden bilelim dedi.

Kimin aldığını göremiyor musunuz diye sorduğumda ise göremiyoruz dedi.

Yani kısacası bir book bilmiyoruz ama sizi suçlayabiliyoruz demeye geldi olay. Kimin yaptığını bulmak yerine ya da çözüm üretmek yerine "Turkcell'den oluşturduğunuz şikayeti geri çekin" demeyi biliyoruz dediler kendileri.



Şikayetvar'dan oluşturduğum şikayettir bu. Bu konuda ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim? Yardımcı olurmusunuz lütfen?



A
4 yıl
Yarbay

Tüketici hakem hayetine başvurabilirsiniz. Hatta işin içinde hırsızlık ve dolandırıcılık var. Hemen önce polise sonra savcılığa suç duyurusunda bulunmalısın. Bu ne terbiyesizlik, ne rezil bir davranıştır!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
4 yıl
Yüzbaşı

Merhaba ocuonline, Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yarbay

Kesin dönersiniz...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @n11
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.