Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
564
Cevap
74434
Tıklama
463
Öne Çıkarma
Cevap: Forumdan 'ABSOLUT.' vefat etti. (30. sayfa)
A
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: otostopcu97

Konuyu açan bu şahıs zamanında küfürsüz bir konuşma, bir forum konusunda tartışmadan dolayı beni cumhurbaşkanına hakaretten cimere şikayet etmişti ekran görüntüsü alıp. Öğrencilik yillarimdi. 2016 nin parasıyla 5000 tl avukata para verdim o yoklukta bu kişi yuzunden. Aylarca mahkemede yıprandım hem psikolojik hem maddi olarak. Sicilim bozuldu, dosyada adı yazıyor Haşim Şahin diye... Aklıma geldi yine bir bakayım dedim. Meğersem ölmüş. Hiç tanımadığı, hiç göremediği, konuşmadığı biri için beni genc yaşımda dertten derde soktu. Ben hiç bir zaman hakkimi helal etmedim hep bela okudum o senelerde çünkü ben hakaret etmemiştim ama Türk yargısı işte. O yoklukta avukat aramam dünya para vermem maddi manevi sürünmem geceleri yatamamam hiç unutmuyorum. Bu dünyadan göçüp gitmişsin senin ardında sana kalan da bu oldu, bağlı olduğun ideolojin için değdi mi acaba
Sizin adınıza üzüldüm hocam, benim de 5 yıl önce kendisiyle bir konuşmam olmuştu aşırı agresif tavırları vardı muhalif olan insanlara karşı hatta beni de tehdit etmişti, ölünce 16 yaşında olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım o yaşta nasıl böyle olabilir diye



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. fani mekanlarda yaşıyoruz.

kardeşim ecel, ecel. ecel, insanı ölümden korur demiş eskiler.

eceli gelmeyen kişi sigaradan hasta olmuşsa hasta hasta yaşar yine..

çevremde 12 yaşında sigarayı başlamış ve 60 yaşında bırakmış çok yakınım var, şimdi 80 yaşında Allah sağlık sıhhat versin ama 2 anjiyo 1 stend'i var. ve kronik damar hastalığından dolayı bir sürü ilaç kullanıyor.

başka bir akrabamız 65 yaşında akciğer kanserinden vefat etti, yaşlı kadın hayatı boyunca sigara içmemişti.

uzak bir tanıdık 19 yaşında akciğer kanserinden vefat etti, sigara tiryakisi idi, ama bu kişinin babası 90'una doğru vefat etti ve o da o yaşına kadar sigara tiryakisi idi.

komşumuz vardır, kadıncağız kanser hastası idi eşi sağlıklı idi, geçen yıl eşini trafik kazasından kaybetti, 3-4 ay önce de kanser hastası komşumuz vefat etti.

şunu demek istiyorum, ecel gelince, her ne ile haşır neşirsek o vesile olabiliyor yada olmuyor..

tabi sigara sağlığa zararlıdır bu istisnasız doğrudur ama ölümüne neden olan sigara değil bence.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D0F7DE39 -- 22 Ağustos 2021; 11:5:0 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Naega-
Z
3 yıl
Yüzbaşı

2 yıl olmus reis.. 2 yıldır steam profiline her baktığımda duacınım. Ruhun şad ve rahat olsun inşallah.. Tekrardan selametle..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
2 yıl
Yarbay

kötü anılmak ne acı.

neyse ya allah rahmet etsin



P
2 yıl
Yarbay

hayat bir oyun değildir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yarbay

Hayat oyun aslında her oyun gibi biter GAME OVER

Vay be fırsat konusuna baktım de ne sevinmiş 2 termosu ucuza aldım diye oysa o an biri yazsa ve dese ki ne yapacaksın o 2 termosu 1 yıla göçüp gideceksin bu dünyadan diye belki kızar kavga ederdi yazanla Gerçekten hayat çok boş

[ARALIKLARLA YENİLENİYOR] Thermos Stainless King 40 Ounce Beverage Bottle, Stainless Steel | 14.53$ » Sayfa 30 - 29 (donanimhaber.com)

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @pspsexer
A
geçen yıl
Binbaşı

Allah rahmet eylesin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
7 ay
Yüzbaşı

yaşıyo heralde




Bu mesajda bahsedilenler: @B-2 Spirit
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.