Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
319
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kararsızım
İ
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

3 ay sonrasın bir köpek alacağım ve bu konu hakkında halen daha karar verememiş durumdayım.

Şimdiden hazırlıklarını yapıyorum fakat halen ırk seçiminde kararsız kaldım fransız bulldog mu yoksa beagle mı ? İkisinin arasında kalma nedenlerim ise beagle çok tatlı sevimli bir karizma görünüyor fakat annem babam memur ve sabah 8 den 16.00 a kadar boş kaldığı için ve beaglelar çok hareketli olduğu için hayvana eziyet çektirmek istemiyorum ve bunun yanı sıra 2 3 saat gezdirebilirim arkada kullanılmayan kolejin bahçesi bomboş gerekirse orada serbest dahi bırakabilirim.fakat ulumasından korkuyorum ve apartman yönetmeliğinde hayvan yasağı yok

bu arada evde olmadığımız zaman kilerimizdeki eşyaları boşaltıp oraya onun için kafeste bir alan yaparak biz olmadığımız zaman orada durmasını istiyorum evde köpek beslemiş olanlardan bu konu ile ilgili tavsiye bekliyorum.

DİPNOT:En yakın arkadaşımın ve dayısının Coocker Spaniel i var çiftleştirip bir yavru bize vermeyi teklif ettiler



T
4 yıl
Yarbay

Beagle uluma konusunda bayrağı önde taşıyan ırk.. ben olsam fransız bulldog a bakarım, beagle sert kılları evde çok dert..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.