Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
1794
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: 130 HP 300 NM mi? 180 HP 250 Nm mi? Güzel video. (2. sayfa)
R
4 yıl
Yarbay

acayip manasız bir kıyaslama. ikisinin max power'ı aynı olsa bile benzinli kazanırdı



R
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: cormen

İyi de bu araçların vites oranları aynı mı?
Videoda da vites aynı deyip duruyorlar ama aslında alakası yok. Şanzıman tipi aynı demek istiyorlar herhalde, ikisi de EAT şanzıman.

Benzinlideki şanzımanın dişli oranları dizelden daha kısadır. Dizel maksimum motor devri düşük olduğu için, üst hızlara ulaşabilmek için uzun oranlara mahkum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 18 Şubat 2020; 14:46:28 >

S
4 yıl
Yarbay

Dizelin torkunu görüp benzinliden iyi gideceğini düşünenler vardı C5 Aircross konusunda. Tam da onlar için hazırlanmış bir video.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İ
4 yıl
Yarbay

Video saçma olmuş ama torku fazla olanın kazanacağını düşünen insanlar olduğu için normal sayılır.



F
4 yıl
Yüzbaşı

Aslında bu testi düz yolda değil de yokuşta yapsalardı en azından bazılarının sesi kesilirdi. Ancak yine de benzer beygir gücündeki 2 aracın test edilmesi daha anlamlı olacaktı.



C
4 yıl
Çavuş

Fabrika verilerinde 2 sn den fazla fark var zaten.Ne bekleniyordu acaba.Ben de dizeli mevcut bu aracın performansı gayet tatminkar.Benzinliyi denemedim ama merak ediyorum.Yanlız performans arayanlar bence başka araçlara yönelsin.Bu araç yerden oldukça yüksek,son derece konforlu bir aile aracı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.