Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
37
Cevap
2251
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Editörün tercihi ama bir mesele var 'Jabra Elite 75T incelemesi' (2. sayfa)
D
4 yıl
Yarbay

20 Ocak tarihinden itibaren kullanıyorum. Konuşma kalitesi olarak ben söylemediğim sürece mikrofon ile konuştuğum belli olmuyor. Ses gayet net bir şekilde akıyor. Baslar tizler birbirine karışmıyor ve sesin hangi yönden geldiği net olarak anlaşılıyor. Kulağa iyi oturuyor ve gürültü engellemesi gayet başarılı heartrough aktif etmezsem nerdeyse hiç ses duymuyorum dışarıdan. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.




B
4 yıl
Yüzbaşı

Jabranın, 65T'den gelen manyetik alandan etkilenme sorununu tamamen çözememiş olması üzücü. Bu fiyat seviyesinde kaliteli kafa üstü kulaklıklar tercih edilebilir. Güzel bir cihaz fakat fiyat bir miktar daha aşağıda olmalıydı.




L
4 yıl
Binbaşı

Burak Şolt haklı olabilirsin kulaklık premium bir kulaklık olabilir lakin bu ülkedeki asgari ücret 2400 lira. Hal böyle olunca kulaklık premium olmuş olmamış kimin umrunda




İ
4 yıl
Yarbay

Burak istediğiniz soruyu sorun dedin.
Kulaklığı incelerken telefonda kimlerle konuştun?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
4 yıl
Yarbay

O kadar incele incele dediğimiz kadar varmış değil mi? Bu arada elimde aynı kulaklıktan bir adet var ve her söylediğine harfiyen katılıyorum Burak'ın. Gerçekten çok güzel incelemiş. Ben üstüne birşey eklemek istiyorum. Sol kulaklıktaki tıslama sesini videoda söylememiş. Sesi çok fazla atığımızda özellikle sol kulaklıktaki tıslama sesi beni rahatsız ediyor. Tek temennim sol kulaklıktaki ses tıslamasının giderilmesi. Ayrıca pc ve telefona aynı anda bağlanıyor ve telefondan arama geldiğinde direkt aramayı aktarıyor. Ama oyun deneyimde pc den BF1 oynadığımda sesinden gecikmesinden ben de videoda bahsettiği gibi memnun kalamadım.
Ama özetle hayatımda hiç kablosuz kulaklık alamamış olan beni ki bunun sebebi konuşma performansı ve müziğin aynı anda hiçbir TVS kulaklıkta iyi olamayışı ve fiyatları etkili idi- alamadım. Ama bunu aldığıma pişman olmadım. Bass meraklısı yürüyüş sever herkes yürürken telefonla da konuşurum şortumu giyer yaz akşamları saatlerce basslı müzik dinlerr aynı zamanda sobet de ederim diyen kim varsa bunu kesinlikle almalı. :) Bunlar da benim inceleme notlarım. Ayrıca yarı geirgen ses modunun mükemmel bişey olduğunu ama sol kulaklıkta onun da sıkıntı yarattığı noktalar olduğunu videoya paralel olarak ben de belirtmek isterim.
Not: yazılım sürümüm 1,25,0 dır.




C
4 yıl
Binbaşı

Jabra elite 65t active modelini geçen yıl alıp ertesi gün sağ sol kulaklık balans sorunu yüzünden iade etmiştim.Bütçem 2 bin TL aslında 65t activeyi çok sevmiştim ama balans sorunu iade etmem için yeterliydi.75T cihazında balans sorunu veya başka bir sorun var mı arkadaşlar ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yüzbaşı

A
4 yıl
Yüzbaşı

Müzik ve konuşma sesi gayet tatminkar. Kapalı ortamlarda gayet başarılı bir ses veriyor. Bence sony schn. göre en önemli fark 2 telefona bağlanabilmesi. Ben 2 telefon kullanan bir iş adamıyım. Tercih etmemdeki en önemli özellik bu oldu. Kulağa oturması gerçekten inanılmaz başarılı. Yaşadığım tek sorun huawei p20 pronun bluetooth üzerinden ses seviyesinin düşük gelmesi. Alacak arkadaşlara yardımcı olur umarım.




G
4 yıl
Yarbay

50 yaşına geldiğinizde bir kulak doktoruna da uğramayı ihmal etmeyin. kulak sağlığı açısından yüksek sesle bangır bangır dinlemeyin. sağlık gitti mi isterse saf ses çıkarsın duymayan kulak olduktan sonra



Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy.

Fiyatlar pahalı
Bize göre pahalı. 180 Dolar pahalı değil.



B
4 yıl
Er

Haylou GT1 Plus modelini de inceler misiniz ?




D
4 yıl
Yarbay

dedi troll efendi...



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aspirin_00
U
4 yıl
Yarbay

o yasa kadar yasayacak miyiz bakalim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aspirin_00
G
4 yıl
Yarbay

Ben uyarımı yapayımda trolü mrolüne siz karar verirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @detanaoq
G
4 yıl
Yarbay

Sağır yaşamada :))



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ufo
B
4 yıl
Yarbay

İ
4 yıl
Yarbay

@burakesan Kulaklığı çıkarınca müziği beklemeye alıyor, tekrar kulağa takınca devam ediyor. Bunun için içerisinde hareket sensörü var demişsiniz. 75t yi bilemiyorum ama bugün aldığım 65t de hareket sensörü değil kulaklıklar arasındaki mesafeye göre bu işlemi yapıyor. Yani 2 kulaklığı aynı anda çıkarır ve aralarındaki mesafeyi koruyup sizden uzaklaştırırsanız müzik çalmaya devam ediyor. 75t de farklı olduğunu sanmam.




B
4 yıl
Binbaşı

selam burak kardeş kusura bakma senin inceledigin ürünlere itibar etmiyorum darılmaca yok sana güvenerek 2 ürün almıştım hayatımın şokunu yaşadım



E
3 yıl
Yarbay

6 aydır kullandığım 75t active modelinde, sağ kulaklıktaki ses seviyesi, dün birdenbire azaldı. Sol bangır bangır gelirken, sağdan cılız bir ses geliyor. resetledim, eşleştirdim tekrar, temizledim içini dışını vs, ama değişen bişey olmadı. Bu sorun da, tıslama sesi gibi kronik sanırım ki hem yerli hem yabancı sitelerde aynı sorunu yaşayan insanlar olmuş ve çözüm bulamamışlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.